ترفند درست کردن دسر هندی | دسر فرنی شعریه، یک دسر مجلسی و خاص+ویدئو
دسر فرنی شعریه یک دسر متفاوت و خاص است که طعمی باورنکردنی دارد. این دسر از ترکیب فرنی با رشته شعریه و مغزیجات تهیه میشود.
مواد لازم
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک لیتر شیر
- سه دانه هل
- چند تکه چوب دارچین
- یک قاشق غذاخوری خامه
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- دو قاشق غذاخوری آرد برنج+یک سوم لیوان آب
- یک پیمانه مغزیجات دلخواه (کشمش و پسته و بادام و کنجد)
- دو قاشق غذاخوری کره
- ۵۰ گرم رشته شعریه
- نصف قاشق چایخوری پودر هل و زعفران
طرز تهیه
۱. هل و دارچین را در شیر ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شود. ۲. شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. ۳. آرد برنج را با آب مخلوط کرده و در شیر بریزید. ۴. مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. ۵. خامه و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. ۶. اجازه دهید فرنی کمی غلیظ شود. ۷. مغزیجات را اضافه کرده و هم بزنید. ۸. کره را در یک تابه ذوب کرده و رشته شعریه را اضافه کنید. ۹. رشته شعریه را تفت دهید تا طلایی شود. ۱۰. رشته شعریه را به فرنی اضافه کرده و هم بزنید. ۱۱. فرنی را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر هل و زعفران تزئین کنید.
نکات
- میتوانید از هر نوع مغزیجات دلخواه خود استفاده کنید.
- میتوانید به جای زعفران از پودر کاکائو یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
- میتوانید فرنی را در قالبهای کوچکتر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
تحلیل
دسر فرنی شعریه یک دسر مجلسی و خاص است که میتواند در مهمانیها و مجالس به عنوان دسر سرو شود. این دسر علاوه بر طعم و ظاهر زیبا، ارزش غذایی بالایی نیز دارد.
فرنی یک دسر سنتی ایرانی است که از ترکیب شیر، آرد برنج و شکر تهیه میشود. این دسر طبعی گرم دارد و برای افراد سرد مزاج مفید است.
رشته شعریه یک رشته شیرینی است که از ترکیب آرد، شکر و روغن تهیه میشود. این رشته طعمی شیرین و ترد دارد و به دسر بافت و طعم خاصی میدهد.
مغزیجات نیز طعم و ارزش غذایی دسر را افزایش میدهند. مغزیجات سرشار از پروتئین، چربیهای سالم، فیبر و مواد معدنی هستند.
طرز تهیه دسر فرنی شعریه
در میان اخبار
برای تهیه دسر فرنی شعریه، ابتدا شیر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس، هل و دارچین را به شیر اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.
در این فاصله، شکر را در یک کاسه کوچک حل کنید. سپس، آرد برنج را به آب اضافه کنید و هم بزنید تا صاف شود.
وقتی شیر جوشید، مخلوط آرد برنج و آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود.
خامه و وانیل را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید فرنی کمی غلیظ شود. سپس، مغزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
کره را در یک تابه ذوب کنید و رشته شعریه را اضافه کنید. رشته شعریه را تفت دهید تا طلایی شود.
رشته شعریه را به فرنی اضافه کنید و هم بزنید.
فرنی را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر هل و زعفران تزئین کنید.
نکاتی برای تهیه دسر فرنی شعریه
- برای اینکه فرنی شما صاف و یکدست شود، آرد برنج را حتماً با آب حل کنید.
- برای اینکه فرنی شما سفت نشود، نباید آن را زیاد بجوشانید.
- میتوانید از هر نوع مغزیجات دلخواه خود در این دسر استفاده کنید.
- اگر فرنی شما سفت شد، میتوانید مقداری شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- میتوانید فرنی را در قالبهای کوچکتر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.