نان بازلاما | نان بازلاما ترکیه‌ای

ترفند درست کردن نان بازلاما ترکیه‌ای | اسمش رو نبین سخته، درست کردنش خیلی ساده و راحته+ویدئو

نان بازلاما یک نان ترکیه‌ای سنتی است که به راحتی و بدون نیاز به فر می‌توان آن را تهیه کرد. این نان با بافتی نرم و اسفنجی و طعمی لذیذ، گزینه مناسبی برای صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده است.
کد خبر: 4224
ترفند درست کردن نان بازلاما ترکیه‌ای | اسمش رو نبین سخته، درست کردنش خیلی ساده و راحته+ویدئو

نان بازلاما یک نان ترکیه‌ای سنتی است که به راحتی و بدون نیاز به فر می‌توان آن را تهیه کرد. این نان با بافتی نرم و اسفنجی و طعمی لذیذ، گزینه مناسبی برای صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده است.

مواد لازم

  • آرد (بربری، فانتزی، نول قوی، آرد تافتون): 400 گرم
  • آب: 150-130 گرم
  • شیر: 90 گرم
  • روغن: 25 گرم
  • نمک: 8 گرم
  • مخمر فوری: 6 گرم
  • شکر: 6 گرم

طرز تهیه

  1. ابتدا همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست و لطیف شود.
  2. خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
  3. خمیر را به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره باز کنید.
  4. خمیرهای باز شده را روی پارچه نخی بگذارید و به مدت 10 دقیقه بگذارید استراحت کنند.
  5. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
  6. خمیر باز شده را روی تابه قرار دهید و به مدت 2-3 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود.
  7. نان‌ها را پس از پخت با قلمو کمی روغن بزنید.

نکات

  • اگر می‌خواهید نان حباب‌دار شود، پس از قرار دادن خمیر روی تابه، کمی آب روی آن اسپری کنید.
  • می‌توانید از هر نوع آردی که در دسترس دارید برای تهیه این نان استفاده کنید.
  • اگر از آرد بربری استفاده می‌کنید، نان شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت.

امیدوارم از این دستور لذت ببرید.

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/457oq3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


علی9 ماه پیش

آموزش بصورت تصویری و ذکر مواد لازم و مقدار آنها بسیار خوب و موثر است