ترفند درست کردن نان بازلاما ترکیهای | اسمش رو نبین سخته، درست کردنش خیلی ساده و راحته+ویدئو
نان بازلاما یک نان ترکیهای سنتی است که به راحتی و بدون نیاز به فر میتوان آن را تهیه کرد. این نان با بافتی نرم و اسفنجی و طعمی لذیذ، گزینه مناسبی برای صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده است.
کد خبر: 4224
نان بازلاما یک نان ترکیهای سنتی است که به راحتی و بدون نیاز به فر میتوان آن را تهیه کرد. این نان با بافتی نرم و اسفنجی و طعمی لذیذ، گزینه مناسبی برای صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده است.
مواد لازم
- آرد (بربری، فانتزی، نول قوی، آرد تافتون): 400 گرم
- آب: 150-130 گرم
- شیر: 90 گرم
- روغن: 25 گرم
- نمک: 8 گرم
- مخمر فوری: 6 گرم
- شکر: 6 گرم
طرز تهیه
- ابتدا همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست و لطیف شود.
- خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
- خمیر را به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره باز کنید.
- خمیرهای باز شده را روی پارچه نخی بگذارید و به مدت 10 دقیقه بگذارید استراحت کنند.
- یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
- خمیر باز شده را روی تابه قرار دهید و به مدت 2-3 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود.
- نانها را پس از پخت با قلمو کمی روغن بزنید.
نکات
در میان اخبار
- اگر میخواهید نان حبابدار شود، پس از قرار دادن خمیر روی تابه، کمی آب روی آن اسپری کنید.
- میتوانید از هر نوع آردی که در دسترس دارید برای تهیه این نان استفاده کنید.
- اگر از آرد بربری استفاده میکنید، نان شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت.
امیدوارم از این دستور لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/457oq3
دیدگاه ها
علی10 ماه پیش
آموزش بصورت تصویری و ذکر مواد لازم و مقدار آنها بسیار خوب و موثر است
پربیننده ترین
دیدگاه ها
علی10 ماه پیش
آموزش بصورت تصویری و ذکر مواد لازم و مقدار آنها بسیار خوب و موثر است