ترفند درست کردن پیتزا قیفی پنیری بدون خمیر | یک پیتزای بی دنگ و فنگ، خوشمزه و آسان+ویدئو
پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که در انواع و اشکال مختلف تهیه می شود. یکی از انواع پیتزا که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است، پیتزا قیفی پنیری بدون خمیر است. این پیتزا به دلیل ظاهر جذاب و طعم دلچسبش، گزینه مناسبی برای یک میان وعده یا پیش غذای خوشمزه است.
مواد لازم
- 1/2 برش پپرونی سرخ شده
- 100 گرم بیکن سرخ شده
- 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده
- 200 گرم چدار
- 200 گرم خامه
- 150 گرم سیب زمینی سرخ کرده
طرز تهیه
-
خامه و چدار را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم مخلوط کنید تا خامه ای شود.
-
بیکن و پپرونی را سرخ کنید.
-
سیب زمینی سرخ کرده (از بازار) درست کنید.
-
حالا پنیر پارمزان را در ماهیتابه قرار دهید و همه جا را بپوشانید و بگذارید روی حرارت متوسط سرخ شود.
در میان اخبار
-
وقتی شروع به رنگ شدن کرد حرارت را خاموش کنید و حدود 4 دقیقه صبر کنید تا خنک شود (اجازه ندهید بیشتر از این خنک شود وگرنه قالب نمی زند).
-
در حالی که هنوز کمی نرم است آن را به شکل مخروطی در آورده و صبر کنید تا خشک شود!
نکات
- می توانید از هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید به جای چدار استفاده کنید.
- می توانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، فلفل دلمه ای یا زیتون نیز استفاده کنید.
- برای تزیین می توانید از سس گوجه فرنگی، ریحان یا زیتون استفاده کنید.
طرز تهیه خامه چدار
- خامه و چدار را در ماهیتابه بریزید.
- روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامه ای شود.
- وقتی به غلظت مورد نظر رسید، از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکات
- می توانید از خامه شیرین یا خامه ترش استفاده کنید.
- مقدار چدار را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- می توانید به خامه چدار مقداری ادویه مانند فلفل سیاه، پودر سیر یا پودر پیاز اضافه کنید.