باقلوا تابه‌ای | طرز تهیه باقلوا تابه‌ای

ترفند تهیه باقلوا تابه‌ای | اگه هوس یه چیز شیرین کنار چایی کردی این باقلوا نیم ساعته حاضره! +ویدئو

باقلوا یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با لایه‌های نازک خمیر و مغز گردو تهیه می‌شود و با شربت شیرین آغشته می‌شود. طرز تهیه باقلوا ممکن است کمی زمان‌بر باشد اما نتیجه آن ارزش این زمان گذاشتن را دارد. در این دستورالعمل، طرز تهیه باقلوا را با یک دستور ساده و خوشمزه به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 13124
ترفند تهیه باقلوا تابه‌ای | اگه هوس یه چیز شیرین کنار چایی کردی این باقلوا نیم ساعته حاضره! +ویدئو

طرز تهیه باقلوا خانگی با طعمی بی‌نظیر

باقلوا یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با لایه‌های نازک خمیر و مغز گردو تهیه می‌شود و با شربت شیرین آغشته می‌شود. طرز تهیه باقلوا ممکن است کمی زمان‌بر باشد اما نتیجه آن ارزش این زمان گذاشتن را دارد. در این دستورالعمل، طرز تهیه باقلوا را با یک دستور ساده و خوشمزه به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

برای خمیر:

  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 5 قاشق غذاخوری
  • کره: 100 گرم (یا روغن جامد 3 قاشق غذاخوری)
  • آرد: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

برای مواد میانی:

  • گردو خرد شده: 1 لیوان
  • پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل و دارچین: هر کدام 1 قاشق چای‌خوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری

برای شربت:

  • شکر: 1 لیوان
  • آب: نصف لیوان
  • گلاب و زعفران: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

تهیه خمیر:

  1. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. ماست، پودر قند، روغن مایع و کره نرم شده را به مواد خشک اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. نیازی به ورز دادن زیاد خمیر نیست.
  3. خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل مستطیل پهن کنید.

تهیه مواد میانی:

  1. گردوهای خرد شده را با پودر قند، پودر هل، پودر دارچین و گلاب مخلوط کنید.

مونتاژ باقلوا:

  1. یک قالب مناسب را انتخاب کرده و کف آن را با کره آب شده چرب کنید.
  2. یک لایه از خمیر را کف قالب پهن کنید و روی آن را با کره آب شده بپوشانید.
  3. یک لایه از مواد میانی را روی خمیر پهن کنید.
  4. این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. لایه آخر باید خمیر باشد.
  5. روی لایه آخر خمیر را نیز با کره آب شده بپوشانید.
  6. با استفاده از چاقوی تیز، باقلوا را به شکل لوزی یا مربع برش دهید.

پخت باقلوا:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. باقلوا را به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، در فر قرار دهید.

تهیه شربت:

  1. شکر و آب را در یک قابلمه روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود.
  2. گلاب و زعفران را به شربت اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا شربت غلیظ شود.
  3. شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.

آغشته کردن باقلوا:

  1. بلافاصله پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت سرد را روی آن بریزید تا کاملا به شربت آغشته شود.
  2. بگذارید باقلوا به مدت چند ساعت در شربت بماند تا به خوبی خیس بخورد.

نکات مهم:

  • برای اینکه باقلوا تردتر شود، می‌توانید از خمیر یوفکا استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید از مغزهای دیگر مانند بادام یا فندق نیز استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید باقلوا شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر شربت را افزایش دهید.
  • باقلوای آماده را می‌توانید در دمای محیط یا یخچال نگهداری کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید یک باقلوای خانگی خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید. نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45blm4

پربیننده ترین




اخبار داغ