فیش اند چیپس | فیش اند چیپس انگلیسی
ترفند تهیه فیش اند چیپس به روش انگلیسی | دیگه اینقدر واسه ماهی و سیبزمینی هزینه نکن خودت تو خونه خوشمزهترش رو درست کن! +ویدئو
فیش اند چیپس، یکی از محبوبترین غذاهای انگلستان است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذا از ترکیب فیله ماهی سرخ شده و چیپس سیبزمینی تشکیل شده و طعمی بینظیر و دلچسب دارد
کد خبر: 11072
فیش اند چیپس: غذای سنتی بریتانیایی با طعمی بینظیر!
فیش اند چیپس، یکی از محبوبترین غذاهای انگلستان است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذا از ترکیب فیله ماهی سرخ شده و چیپس سیبزمینی تشکیل شده و طعمی بینظیر و دلچسب دارد.
در این مقاله، به شما طرز تهیه فیش اند چیپس به روش انگلیسیها را آموزش میدهیم که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
برای ماهی:
- فیله ماهی جنوب (حلوا، سرخو، زبیدی، کفشک، گالیت، شیر و ...) به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زست لیمو به مقدار لازم
برای مایه خمیر:
- 1 لیوان آرد ماالشعیر کلاسیک
- 1 پیمانه آرد گندم
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- سفیده 2 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برای سس تارتار:
- 1/2 پیمانه مایونز
- 3 تا 4 عدد خیارشور ریز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری و شوید خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری کیپرز (کاپاریس) خرد شده (اختیاری)
- آب نصف لیمو ترش
- فلفل سیاه به مقدار لازم
برای سرخ کردن:
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
تهیه ماهی:
در میان اخبار
- فیلههای ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
- فیلههای ماهی را به نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زست لیمو آغشته کنید.
تهیه مایه خمیر:
- آرد ماالشعیر، آرد گندم، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- سفیده تخم مرغها را به طور جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرند.
- سفیدههای همزده را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
سرخ کردن ماهی:
- در یک قابلمه یا تابه گود، روغن سرخ کردنی را به مقدار کافی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
- فیلههای ماهی را در مایه خمیر فرو کنید تا به طور کامل آغشته شوند.
- فیلههای آغشته شده را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
- ماهیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
تهیه سس تارتار:
- مایونز، خیارشور، جعفری و شوید، کیپرز (در صورت تمایل)، آب لیمو ترش و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
- سس تارتار را به دلخواه با چیپس سیبزمینی یا ماهی سرخ شده سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه مایه خمیر شما پفکیتر شود، میتوانید از 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافی استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید، میتوانید از 1 قاشق غذاخوری آبجو به جای 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش در سس تارتار استفاده کنید.
- میتوانید از انواع مختلف سیبزمینی برای تهیه چیپس استفاده کنید.
- برای اینکه چیپسهای شما تردتر شوند، میتوانید آنها را دو بار سرخ کنید.
امیدواریم از این دستور تهیه فیش اند چیپس به روش انگلیسیها لذت ببرید!
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45ezo4