پاستا صورتی | طرز تهیه پاستا صورتی

ترفند تهیه پاستا صورتی | یه پاستا جذاب و خوشرنگ و متفاوت +ویدئو

پاستای صورتی یکی از غذاهای محبوب و جذاب است که به دلیل رنگ صورتی زیبایش و ترکیبات متنوعی که در آن به کار می‌رود، طرفداران زیادی دارد. این غذا علاوه بر ظاهر جذاب، طعم بسیار دلپذیری نیز دارد و می‌تواند یک گزینه عالی برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه باشد.
کد خبر: 13348
ترفند تهیه پاستا صورتی | یه پاستا جذاب و خوشرنگ و متفاوت +ویدئو

پاستای صورتی: یک غذای رنگارنگ و خوشمزه

پاستای صورتی یکی از غذاهای محبوب و جذاب است که به دلیل رنگ صورتی زیبایش و ترکیبات متنوعی که در آن به کار می‌رود، طرفداران زیادی دارد. این غذا علاوه بر ظاهر جذاب، طعم بسیار دلپذیری نیز دارد و می‌تواند یک گزینه عالی برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه باشد.

مواد لازم:

  • نصف بسته پاستا: می‌توانید از هر نوع پاستایی که دوست دارید استفاده کنید.
  • ¼ کلم برگ متوسط: کلم برگ به پاستا رنگ صورتی زیبایی می‌بخشد.
  • ½ سینه مرغ: مرغ را می‌توانید به صورت ریش ریش یا مکعبی خرد کنید.
  • 2 عدد هویج: هویج به پاستا رنگ و طعم دلپذیری می‌بخشد.
  • 3 عدد خیارشور: خیارشور به پاستا طعم ترش و شور می‌دهد.
  • کنسرو ذرت: ذرت به پاستا بافت و طعم خاصی می‌بخشد.
  • سس مایونز: سس مایونز به پاستا حالت خامه‌ای می‌دهد.
  • نمک و فلفل سیاه: برای طعم‌دار کردن غذا
  • سیر و پیاز: برای طعم‌دار کردن سس
  • برگ بو: برای عطر و طعم بیشتر
  • آب لیمو ترش: برای طعم ترش و تازه

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد:

    • کلم برگ را ریز خرد کنید.
    • سینه مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید.
    • هویج را رنده یا خرد کنید.
    • خیارشور را خرد کنید.
  2. پخت پاستا:

    • پاستا را در آب جوش و نمک به مدت زمان ذکر شده روی بسته بندی بپزید.
  3. تهیه سس:

    • در یک تابه، پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    • مرغ ریش ریش شده، هویج، کلم برگ و خیارشور را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
    • کنسرو ذرت، نمک، فلفل سیاه و برگ بو را به مواد اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
    • در نهایت، سس مایونز و آب لیمو ترش را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
  4. مخلوط کردن پاستا و سس:

    • پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و با سس به خوبی مخلوط کنید.
  5. سرو:

    • پاستای صورتی را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم:

  • برای رنگ صورتی جذاب‌تر، می‌توانید از کمی رنگ خوراکی صورتی نیز استفاده کنید.
  • به جای سینه مرغ، می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا سوسیس نیز استفاده کنید.
  • برای طعم متفاوت‌تر، می‌توانید به سس پاستا، پنیر پارمزان رنده شده اضافه کنید.
  • این غذا را می‌توانید سرد یا گرم سرو کنید.

نکات اضافی:

  • پاستای صورتی یک غذای کامل و مغذی است که حاوی پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.
  • این غذا به دلیل رنگ جذاب و طعم دلپذیرش، برای کودکان نیز بسیار مناسب است.
  • می‌توانید این غذا را به عنوان یک غذای اصلی یا یک سالاد سرد سرو کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45ndd4

پربیننده ترین




اخبار داغ