نان کنجدی | درست کردن نان کنجدی

ترفند درست کردن نان کنجدی | یک نان سه سوته با عطر و طعمی فراموش‌نشدنی+ویدئو

نان کنجدی، یک نان خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان صبحانه، میان وعده یا نان همراه غذا سرو می‌شود. این نان با طعمی دلچسب و بافتی نرم، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 4924
ترفند درست کردن نان کنجدی | یک نان سه سوته با عطر و طعمی فراموش‌نشدنی+ویدئو

نان کنجدی، یک نان خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان صبحانه، میان وعده یا نان همراه غذا سرو می‌شود. این نان با طعمی دلچسب و بافتی نرم، طرفداران زیادی دارد.

در این دستور، طرز تهیه نان کنجدی به صورت مرحله به مرحله آموزش داده می‌شود.

مواد لازم:

  • آب گرم: 1 لیوان
  • شیر گرم: 1/2 لیوان
  • آرد: 3.5 تا 4 لیوان
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • مخمر خشک فوری: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • شکر: 1 قاشق چای‌خوری

برای رومال:

  • آب
  • دانه کنجد

طرز تهیه:

1. عمل آمدن مایه خمیر:

  • آب گرم، شیر گرم، مایه خمیر و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.
  • 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود و کف کند.

2. تهیه خمیر:

  • روغن زیتون، آرد و نمک را به مایه خمیر اضافه کنید.
  • مواد را با قاشق مخلوط کنید تا خمیر شروع به شکل گرفتن کند.
  • خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
  • خمیر را در کاسه ای که با روغن چرب شده قرار دهید.
  • روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

3. پخت نان:

  • خمیر را به 9 تا 10 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • هر قسمت را به صورت جداگانه به شکل دایره با ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید.
  • سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و سپس در دانه کنجد بغلتانید.
  • نان ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، استراحت دهید.
  • یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • نان ها را به نوبت در تابه بپزید تا هر دو طرف نان طلایی رنگ شود.
  • نان های پخته شده را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

نکات:

  • برای پخت نان در فر، فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
  • می‌توانید از انواع مختلف دانه ها مانند تخم کتان، تخم چیا و یا پودر نارگیل به جای کنجد استفاده کنید.
  • نان کنجدی را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45opd2

پربیننده ترین




اخبار داغ