ترفند تهیه لوبیا پلو اسپانیایی | یک بار هم که شده لوبیا پلو رو به سبک اسپانیایی ها درست کن! +ویدئو
لوبیا پلو اسپانیایی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با استفاده از مواد مغذی تهیه میشود. این غذا به دلیل داشتن لوبیا قرمز، زیتون سبز و سبزیجات تازه، مناسب گیاهخواران و علاقمندان به غذاهای سالم است.
کد خبر: 12424
طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی
لوبیا پلو اسپانیایی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با استفاده از مواد مغذی تهیه میشود. این غذا به دلیل داشتن لوبیا قرمز، زیتون سبز و سبزیجات تازه، مناسب گیاهخواران و علاقمندان به غذاهای سالم است.
در میان اخبار
مواد لازم
- لوبیا قرمز: ¾ پیمانه
- برنج: ۱ پیمانه
- جعفری تازه: ⅓ پیمانه
- زیتون سبز: ½ پیمانه
- آب: ۱٫۵ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- گوجهفرنگی: ۳ عدد
- فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری
- پودر زیره، فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل تهیه
- آمادهسازی لوبیا: لوبیا قرمز را شسته و خیس کنید تا نفخ آن از بین برود.
- آمادهسازی برنج: برنج را شسته و با آب و نمک خیس کنید.
- پخت لوبیا: لوبیا را با آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.
- تفت دادن پیاز و ادویهها: پیاز را خلالی کرده و با روغن کنجد تفت دهید. ادویهها را اضافه کنید.
- اضافه کردن سیر و سبزیجات: سیر رنده شده، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- ترکیب لوبیا و سبزیجات: لوبیاهای پخته شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- پخت برنج: برنج خیس خورده را به مواد اضافه کرده و با آب روی حرارت بالا بپزید تا آب جذب شود. سپس دم کنی بگذارید و با حرارت ملایم دم کنید.
- تزئین و سرو: لوبیا پلو را با زیتون و جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.
این غذای خوشمزه و سالم را میتوانید به عنوان یک ناهار یا شام مقوی و لذیذ تهیه کنید. برای دستور کاملتر، میتوانید به منبع مراجعه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45yp93