مربا خربزه | طرز تهیه مربا خربزه

ترفند تهیه مربا خربزه | فکرشو می‌کردی با خربزه بشه مربا درست کرد؟ +ویدئو

مربای خربزه یک مربای خوشمزه و خانگی است که به راحتی تهیه می شود و برای صبحانه یا عصرانه همراه با نان یا به عنوان تاپینگ روی بستنی بسیار مناسب است. این دستورالعمل با افزودن فندق، طعم و بافت جدیدی به مربای خربزه سنتی می دهد
کد خبر: 12100
ترفند تهیه مربا خربزه | فکرشو می‌کردی با خربزه بشه مربا درست کرد؟ +ویدئو

مربای خربزه: طعمی شیرین و تابستانی

مربای خربزه یک مربای خوشمزه و خانگی است که به راحتی تهیه می شود و برای صبحانه یا عصرانه همراه با نان یا به عنوان تاپینگ روی بستنی بسیار مناسب است. این دستورالعمل با افزودن فندق، طعم و بافت جدیدی به مربای خربزه سنتی می دهد

مواد لازم:

  • خربزه: ۱ عدد متوسط
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • میخک: ۴ عدد
  • فندق خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. خربزه را طبق فیلم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن را داخل تابه بریزید و روی آن شکر بپاشید.
  2. پوست یک عدد لیموترش سنگی را رنده کنید و به همراه آب لیموترش به خربزه اضافه کنید.
  3. یک عدد چوب دارچین را داخل تابه بیندازید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند تا خربزه آب بیندازد.
  4. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشد.
  5. بعد از اینکه خربزه کمی آب انداخت، چوب دارچین را خارج کنید و خربزه را با گوشت کوب برقی پوره کنید.
  6. فندق خرد شده و میخک را به مربا اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.
  7. بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود.
  8. میخک ها را از مربا جدا کنید و مربای خربزه را داخل ظرف مناسب برای سرو بریزید.

نکات:

  • برای رنگ روشن تر مربا، از خربزه های رسیده و شیرین استفاده کنید.
  • می توانید از مغزهای دیگر مانند بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
  • مربای خربزه را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

امیدوارم از این دستور پخت مربای خربزه لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45yqd3

پربیننده ترین




اخبار داغ