ترفند تهیه مربا خربزه | فکرشو میکردی با خربزه بشه مربا درست کرد؟ +ویدئو
مربای خربزه یک مربای خوشمزه و خانگی است که به راحتی تهیه می شود و برای صبحانه یا عصرانه همراه با نان یا به عنوان تاپینگ روی بستنی بسیار مناسب است. این دستورالعمل با افزودن فندق، طعم و بافت جدیدی به مربای خربزه سنتی می دهد
کد خبر: 12100
مربای خربزه: طعمی شیرین و تابستانی
مربای خربزه یک مربای خوشمزه و خانگی است که به راحتی تهیه می شود و برای صبحانه یا عصرانه همراه با نان یا به عنوان تاپینگ روی بستنی بسیار مناسب است. این دستورالعمل با افزودن فندق، طعم و بافت جدیدی به مربای خربزه سنتی می دهد
مواد لازم:
- خربزه: ۱ عدد متوسط
- شکر: ۲۵۰ گرم
- چوب دارچین: ۱ عدد
- میخک: ۴ عدد
- فندق خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
در میان اخبار
طرز تهیه:
- خربزه را طبق فیلم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن را داخل تابه بریزید و روی آن شکر بپاشید.
- پوست یک عدد لیموترش سنگی را رنده کنید و به همراه آب لیموترش به خربزه اضافه کنید.
- یک عدد چوب دارچین را داخل تابه بیندازید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند تا خربزه آب بیندازد.
- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشد.
- بعد از اینکه خربزه کمی آب انداخت، چوب دارچین را خارج کنید و خربزه را با گوشت کوب برقی پوره کنید.
- فندق خرد شده و میخک را به مربا اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.
- بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود.
- میخک ها را از مربا جدا کنید و مربای خربزه را داخل ظرف مناسب برای سرو بریزید.
نکات:
- برای رنگ روشن تر مربا، از خربزه های رسیده و شیرین استفاده کنید.
- می توانید از مغزهای دیگر مانند بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
- مربای خربزه را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
امیدوارم از این دستور پخت مربای خربزه لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45yqd3