پای نارگیل | پای نارگیل شکلاتی

ترفند تهیه پای نارگیل شکلاتی | یک بار درستش کنی عاشقش می‌شی! +ویدئو

پای نارگیلی شکلاتی، دسری خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فردش، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌باشد. این پای از دو بخش اصلی تشکیل شده است: کیک شکلاتی و رویه نارگیلی. در ادامه طرز تهیه این دسر را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 9299
ترفند تهیه پای نارگیل شکلاتی | یک بار درستش کنی عاشقش می‌شی! +ویدئو

طرز تهیه پای نارگیلی شکلاتی

پای نارگیلی شکلاتی، دسری خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فردش، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌باشد. این پای از دو بخش اصلی تشکیل شده است: کیک شکلاتی و رویه نارگیلی. در ادامه طرز تهیه این دسر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

برای کیک شکلاتی:

  • آرد: 200 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 110 گرم
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 70 گرم
  • شیر: 170 گرم

برای رویه نارگیلی:

  • پودر نارگیل: 130 گرم (چرب)
  • روغن مایع داغ: 120 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر قند: 220 گرم

مراحل پخت:

1. تهیه کیک شکلاتی:

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند و رنگشان روشن شود.
  • وانیل، روغن مایع و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  • مخلوط مواد خشک را به تدریج به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند.
  • مایه کیک را در قالب پای از قبل چرب شده بریزید.
  • کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته در مرکز آن تمیز بیرون بیاید.
  • کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

2. تهیه رویه نارگیلی:

  • در یک کاسه، پودر نارگیل و روغن مایع داغ را با هم مخلوط کنید.
  • سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا سفت شوند.
  • پودر قند را به تدریج به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرنگ سفت و براق شود.
  • 1/3 از مرنگ را به مخلوط پودر نارگیل و روغن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • مخلوط نارگیلی را به باقی مانده مرنگ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

3. مونتاژ پای:

  • کیک خنک شده را از قالب خارج کنید.
  • رویه نارگیلی را روی کیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
  • پای را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

4. سرو پای:

  • پای نارگیلی شکلاتی را از یخچال خارج کنید و برش بزنید.
  • می‌توانید آن را با سس شکلات، میوه یا خامه سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه کیک شکلاتی طعم شکلاتی عمیق تری داشته باشد، می‌توانید از پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید.
  • اگر رویه نارگیلی را زیاد هم بزنید، سفت می‌شود. پس به آرامی و با حرکات دورانی آن را هم بزنید.
  • می‌توانید از ترافل شکلاتی، پودر نارگیل یا برش‌های میوه برای تزیین پای استفاده کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48dlm3

پربیننده ترین




اخبار داغ