ترفند درست کردن باقلا فسنجان گیلانی | این غذا رقیب فسنجونه، اما خیلی کم هزینهتر+ویدئو
باقلا فسنجون یک غذای خوشمزه و گیاهی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. این غذا با استفاده از باقلا، گردو، رب انار و رب گوجه تهیه میشود و عطر و طعم خاصی دارد.
کد خبر: 3151
باقلا فسنجون یک غذای خوشمزه و گیاهی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. این غذا با استفاده از باقلا، گردو، رب انار و رب گوجه تهیه میشود و عطر و طعم خاصی دارد.
مواد لازم:
- ۱ و نیم لیوان لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا
- ۱۵۰ گرم گردو سابیده
- ۱ عدد پیاز رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری رب انار
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- ابتدا پیاز را رنده کنید و به همراه یک قاشق روغن و زردچوبه در یک قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
- لوبیا را به پیاز اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. سپس آب جوش بریزید و اجازه دهید لوبیا به مدت یک ربع بجوشد.
- گردو را با کمی آب در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا نرم شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
- رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
- در آخر گلپر را اضافه کنید و خورشت را سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از هر نوع لوبیایی که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر دوست ندارید گردو داشته باشد، میتوانید آن را حذف کنید.
- مقدار رب انار را میتوانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- اگر میخواهید باقلا فسنجون شما ترشتر شود، میتوانید مقدار رب انار را بیشتر کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48jma3