باقلا فسنجان | باقلا فسنجان گیلانی

ترفند درست کردن باقلا فسنجان گیلانی | این غذا رقیب فسنجونه، اما خیلی کم هزینه‌تر+ویدئو

باقلا فسنجون یک غذای خوشمزه و گیاهی است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این غذا با استفاده از باقلا، گردو، رب انار و رب گوجه تهیه می‌شود و عطر و طعم خاصی دارد.
کد خبر: 3151
ترفند درست کردن باقلا فسنجان گیلانی | این غذا رقیب فسنجونه، اما خیلی کم هزینه‌تر+ویدئو

باقلا فسنجون یک غذای خوشمزه و گیاهی است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این غذا با استفاده از باقلا، گردو، رب انار و رب گوجه تهیه می‌شود و عطر و طعم خاصی دارد.

مواد لازم:

  • ۱ و نیم لیوان لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا
  • ۱۵۰ گرم گردو سابیده
  • ۱ عدد پیاز رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را رنده کنید و به همراه یک قاشق روغن و زردچوبه در یک قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
  2. لوبیا را به پیاز اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. سپس آب جوش بریزید و اجازه دهید لوبیا به مدت یک ربع بجوشد.
  3. گردو را با کمی آب در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا نرم شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
  4. رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
  5. در آخر گلپر را اضافه کنید و خورشت را سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از هر نوع لوبیایی که دوست دارید استفاده کنید.
  • اگر دوست ندارید گردو داشته باشد، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • مقدار رب انار را می‌توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • اگر می‌خواهید باقلا فسنجون شما ترش‌تر شود، می‌توانید مقدار رب انار را بیشتر کنید.

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48jma3

پربیننده ترین




اخبار داغ