ترفند درست کردن کباب تابهای دو رنگ | دیگه کباب تابهای رو تکراری درست نکن+ویدئو
کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه است. انواع مختلفی از کباب وجود دارد، از جمله کباب کوبیده، کباب برگ، کباب چنجه و غیره.
کباب دو رنگ یکی از انواع کباب است که با ترکیب گوشت گوساله و گوسفند و گوشت مرغ تهیه می شود. این کباب به دلیل ترکیب دو رنگ گوشت، ظاهری متفاوت و جذاب دارد.
مواد لازم:
- ترکیب گوشت گوساله و گوسفند: ۳۰۰ گرم
- ماست: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری (پودر نان باگت): ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد (اگر خواستید حدود ۷۰ درصد آب پیاز را بگیرید)
- نمک و فلفل سیاه: دلخواه
مواد لازم برای کباب مرغ:
در میان اخبار
- ترفند تهیه پیراشکی فوری با نایلون فریزر | تو ۳ دقیقه پیراشکی درست کن! +ویدئو
- ترفند تهیه سیب زمینی سوخاری | یه فینگر فود شیک و آسون +ویدئو
- ترفند تهیه نبات چوبی خانگی | دیگه واسه آموزش قند و نبات، هزینه نکن +ویدئو
- بیا تا راز جا افتادن خورش قیمه رو بهت بگم | اگر قیمههات آبکی و بدمزه میشه اینو ببین! +ویدئو
- ترفند تهیه تیرامیسو پسته| مطمئنم مثلش رو تو کافه ها هم نمیتونی پیدا کنی! +ویدئو
- مخلوط ران و سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده و آب گرفته: یک عدد متوسط
- کره نرم: ۱ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم)
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه سبز و قرمز: نصف عدد
- نمک و ادویه ها: پاپریکا، فلفل سیاه، پودر پیاز
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید. ۲. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۳. ماست، آرد سوخاری، پیاز، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۴. مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند. ۵. برای تهیه کباب مرغ، مرغ را چرخ کنید. ۶. پیاز رنده شده، کره نرم، زعفران دم کرده، فلفل دلمه سبز و قرمز، نمک و ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۷. مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند. ۸. پس از اینکه مواد مزه دار شدند، آنها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ۹. یک قسمت از مواد گوشت را به شکل رولت درآورید. ۱۰. رول گوشت را در سلفون بپیچید و در فریزر قرار دهید. ۱۱. یک قسمت از مواد مرغ را پهن کنید. ۱۲. رول گوشت را از فریزر خارج کرده و کبابت مرغ را دور آن بپیچید و رول کنید و دوباره در فریزر قرار دهید. ۱۳. وقتی خودشان را گرفتند برش بزنید. ۱۴. برشهای کباب را در روغن داغ سرخ کنید. ۱۲. در اواخر سرخ شدن، مخلوط کره و زعفران دم کرده را روی کباب ها بریزید تا کاملا نرم و آبدار شوند.