خاگینه تبریزی | درست کردن خاگینه تبریزی

ترفند درست کردن خاگینه مغزدار تبریزی | این شیرینی سنتی نه فر می‌خواد نه همزن+ویدئو

خاگینه یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران است. این شیرینی طعمی خوشمزه و لذت‌بخش دارد و می‌تواند یک گزینه عالی برای عصرانه یا میان وعده باشد.
کد خبر: 2103
ترفند درست کردن خاگینه مغزدار تبریزی | این شیرینی سنتی نه فر می‌خواد نه همزن+ویدئو

خاگینه یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران است. این شیرینی طعمی خوشمزه و لذت‌بخش دارد و می‌تواند یک گزینه عالی برای عصرانه یا میان وعده باشد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه خانگی:

  • مواد لازم برای مواد خاگینه:

    • ۴ تا تخم‌مرغ
    • ۴ قاشق غذاخوری ماست
    • ۶ قاشق غذاخوری آرد
    • ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
    • ۱ پاکت وانیل ترکیه یا نصف قاشق چایخوری وانیل ایرانی
    • نصف قاشق چایخوری هل
    • ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ
  • مواد لازم برای مواد میانی:

    • نصف لیوان گردو
    • مقداری دارچین، زنجبیل، پودر گل محمدی و هل به دلخواه
    • مقداری گلاب برای مخلوط کردن با مواد میانی
  • مواد لازم برای شربت خاگینه:

    • ۱ لیوان شکر
    • نصف لیوان آب جوش
    • ۱ قاشق غذاخوری گلاب
    • ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ

طرز تهیه خاگینه خانگی:

۱. ابتدا مواد میانی را آماده کنید. گردوها را خرد کنید و با سایر مواد میانی و مقداری گلاب مخلوط کنید. ۲. مواد لازم برای مواد خاگینه را با همزن دستی یا همزن برقی بزنید تا کاملاً یکدست شوند. ۳. مواد میانی را به مواد خاگینه اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴. یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. ۵. مقداری از مواد خاگینه را داخل تابه بریزید و با قاشق یا کف دست آن را صاف کنید. ۶. اجازه دهید یک طرف خاگینه طلایی شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. ۷. مراحل ۵ و ۶ را برای تمام مواد خاگینه تکرار کنید. ۸. برای تهیه شربت، شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. ۹. پس از اینکه شکر حل شد، گلاب و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. ۱۰. شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. ۱۱. خاگینه‌های آماده شده را از تابه خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. ۱۲. شربت سرد را روی خاگینه‌های داغ بریزید و اجازه دهید خاگینه‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در شربت بمانند.

نکاتی برای تهیه خاگینه خانگی:

  • برای اینکه خاگینه شما خوشمزه‌تر شود، از مواد تازه استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید خاگینه شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید به مواد میانی آن مقداری دارچین، زنجبیل یا هل بیشتری اضافه کنید.
  • مقدار روغن را در تابه زیاد نریزید چون باعث می‌شود خاگینه شما پف نکنه.
  • شهد را حتماً سرد روی خاگینه داغ بریزید.
  • شهد اصلاً نباید بجوشه همین که شکر حل شد و از اطراف ظرفتون حباب ها تشکیل شدن شعله رو خاموش کنین.

خاگینه خانگی یک شیرینی خوشمزه و آسان است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی می‌تواند یک گزینه عالی برای عصرانه یا میان وعده باشد.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48lnn2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


علی ببرافکن یک سال پیش

خیلی خوب بود