ترفند تهیه کباب سیخی | سه سوته بدون کثیف کاری رو سیخ چوبی کباب بزن +ویدئو
کباب سیخی، یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که در هر فصلی، به خصوص در فصل تابستان، طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان با انواع گوشت، مرغ، ماهی و حتی سبزیجات تهیه کرد و از طعم بینظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت برد.
کد خبر: 10375
کباب سیخی چوبی: طعم تابستان در هر لقمه!
کباب سیخی، یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که در هر فصلی، به خصوص در فصل تابستان، طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان با انواع گوشت، مرغ، ماهی و حتی سبزیجات تهیه کرد و از طعم بینظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت برد.
در این مقاله، به شما آموزش میدهیم که چگونه کباب سیخی چوبی را به بهترین نحو در خانه خود تهیه کنید.
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گوساله یا گوسفندی (ران یا سردست)
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 فلفل سبز تند (اختیاری)
- 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 10 عدد سیخ چوبی
مراحل پخت:
-
آماده سازی مواد:
- گوشت را به قطعات مکعبی یا خلالی با اندازه تقریبی 3 تا 4 سانتیمتر خرد کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید.
- فلفل سبز تند را (در صورت تمایل) حلقه حلقه کنید.
-
مرینیت کردن گوشت:
در میان اخبار
- در یک کاسه بزرگ، گوشتهای خرد شده، پیاز نگینی، فلفل سبز تند (در صورت تمایل)، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
- کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشتها طعم مواد را به خود بگیرند.
-
آماده کردن سیخها:
- سیخهای چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
- گوشتهای مرینیت شده را به طور متناوب به همراه پیاز و فلفل سبز تند (در صورت تمایل) به سیخها بکشید.
-
پخت کباب:
- منقل را با ذغال روشن کنید و منتظر بمانید تا ذغالها به طور کامل روشن و داغ شوند.
- سیخهای کباب را روی منقل قرار دهید و به طور مرتب بچرخانید تا تمام قسمتهای کباب به طور یکسان پخته شود.
- برای پخت کامل کباب، به طور متوسط 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است.
-
سرو کباب:
- کبابهای پخته شده را از روی منقل بردارید و به همراه نان، لیمو ترش، گوجه فرنگی و ماست سرو کنید.
- میتوانید از مقداری جعفری یا ریحان ساطوری برای تزیین بیشتر غذا استفاده کنید.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر کباب، از گوشت تازه و با چربی متوسط استفاده کنید.
- گوشتها را به طور یکسان خرد کنید تا زمان پخت آنها یکسان باشد.
- حتماً سیخهای چوبی را قبل از استفاده خیس کنید تا نسوزند.
- در هنگام پخت کباب، از زغالهای بدون دود استفاده کنید.
- برای جلوگیری از خشک شدن کباب، میتوانید در طول پخت، مقداری روغن یا کره روی آن بمالید.
- کباب را زمانی از روی منقل بردارید که تمام قسمتهای آن پخته و کمی سوخته باشد.
امیدواریم با این دستور پخت ساده، بتوانید کباب سیخی چوبی خوشمزه و لذیذی را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بینظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48oea2