ترفند درست کردن کیک باقلوا بدون فر | این کیک فوری، مزهی بهشت میده+ویدئو
کیک باقلوا یک کیک خوشمزه و ساده است که بدون نیاز به فر میتوانید آن را تهیه کنید. این کیک به دلیل وجود زعفران و گردو، طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم
- آرد: ۱ و نیم لیوان
- شکر: نصف لیوان
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شیر ولرم: نصف لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- بکینگ پودر: ۱ و نیم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده غلیظ
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- گردو: دلخواه
مواد شربت
- آب: نصف لیوان
- شکر: نصف لیوان
- گلاب: ۱/۳ لیوان
- پودر هل و زعفران
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. تخم مرغها را همراه وانیل و شکر با همزن دستی یا برقی بزنید تا روشن و کشدار شوند. ۲. روغن و شیر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید. ۳. آرد و بکینگ پودر الک شده را طی دو مرحله اضافه کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. ۴. کف تابه گرد یا دو طرفه را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. ۵. نصف مواد را در تابه بریزید و در صورت تمایل گردو بپاشید. سپس بقیه مواد را روی گردو بریزید. ۶. شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تابه را روی آن بگذارید. ۷. اجازه دهید کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. ۸. شربت را مطابق دستور تهیه کنید و روی کیک داغ بریزید.
نصف مواد را در تابه بریزید و در صورت تمایل گردو بپاشید
نکات
- برای اینکه کیک شما پف کند، حتماً تخم مرغها را خوب بزنید تا کاملاً روشن و کشدار شوند.
- اگر دوست دارید کیک شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
- اگر دوست دارید کیک شما باقلواتر شود، میتوانید مقدار گردو را بیشتر کنید.
- برای تهیه شربت، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید شربت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
منبع: آشپزی نبات