کیک خرما | درست کردن کیک خرما

ترفند درست کردن کیک خرما | حتی اگه رژیمی با خیال راحت بخور+ویدئو

کیک خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، طعمی طبیعی و دلچسب دارد. این کیک برای کسانی که به دنبال یک دسر رژیمی و سالم هستند، گزینه ای ایده آل است.
کد خبر: 4827
ترفند درست کردن کیک خرما | حتی اگه رژیمی با خیال راحت بخور+ویدئو

کیک خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، طعمی طبیعی و دلچسب دارد. این کیک برای کسانی که به دنبال یک دسر رژیمی و سالم هستند، گزینه ای ایده آل است.

مواد لازم:

  • خرمای هسته گرفته: 200 گرم (حدود 20-25 عدد)
  • شیر داغ: 1 و نیم پیمانه
  • روغن مایع یا کنجد: نصف پیمانه
  • آرد: 1 پیمانه
  • جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • پودر هل: 1 قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • ارده: مقداری برای چرب کردن قالب

طرز تهیه:

  1. هسته های خرما را جدا کنید و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
  2. شیر داغ را اضافه کنید و 2-3 دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم شوند. سپس آنها را حسابی پوره کنید.
  3. روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. آرد و بقیه مواد خشک را روی مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
  5. قالب را با ارده چرب کنید و مایه کیک را به مقدارهای مساوی داخل آن بریزید.
  6. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیکها تمیز بیرون بیاید.

نکات:

  • می توانید از قالب کوچک یا بزرگ استفاده کنید، فقط زمان پخت کمی متفاوت خواهد بود.
  • می توانید داخل کیکها گردو یا بادام نیز اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید کیکتان خنک تر باشد، بعد از پخت آن را داخل یخچال قرار دهید.
  • به جای ارده می توانید از کره یا روغن برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
  • برای طعم و مزه ی دلچسب تر می توانید از پودر نارگیل، پودر کاکائو یا زعفران نیز در تهیه این کیک استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48rbl2

پربیننده ترین




اخبار داغ