ترفند درست کردن کیک خرما | حتی اگه رژیمی با خیال راحت بخور+ویدئو
کیک خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، طعمی طبیعی و دلچسب دارد. این کیک برای کسانی که به دنبال یک دسر رژیمی و سالم هستند، گزینه ای ایده آل است.
کد خبر: 4827
کیک خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، طعمی طبیعی و دلچسب دارد. این کیک برای کسانی که به دنبال یک دسر رژیمی و سالم هستند، گزینه ای ایده آل است.
مواد لازم:
- خرمای هسته گرفته: 200 گرم (حدود 20-25 عدد)
- شیر داغ: 1 و نیم پیمانه
- روغن مایع یا کنجد: نصف پیمانه
- آرد: 1 پیمانه
- جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- پودر هل: 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
- ارده: مقداری برای چرب کردن قالب
طرز تهیه:
- هسته های خرما را جدا کنید و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
- شیر داغ را اضافه کنید و 2-3 دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم شوند. سپس آنها را حسابی پوره کنید.
- روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آرد و بقیه مواد خشک را روی مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
- قالب را با ارده چرب کنید و مایه کیک را به مقدارهای مساوی داخل آن بریزید.
- در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیکها تمیز بیرون بیاید.
نکات:
- می توانید از قالب کوچک یا بزرگ استفاده کنید، فقط زمان پخت کمی متفاوت خواهد بود.
- می توانید داخل کیکها گردو یا بادام نیز اضافه کنید.
- اگر دوست دارید کیکتان خنک تر باشد، بعد از پخت آن را داخل یخچال قرار دهید.
- به جای ارده می توانید از کره یا روغن برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
- برای طعم و مزه ی دلچسب تر می توانید از پودر نارگیل، پودر کاکائو یا زعفران نیز در تهیه این کیک استفاده کنید.
در میان اخبار
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48rbl2