خمیر پایه | درست کردن خمیر پایه

ترفند درست کردن خمیر پایه برای باقلوا یا یوفکا | این خمیر توی آشپزی خیلی زیاد به کار میاد+ویدئو

خمیر یوفکا و خمیر باقلوا، دو نوع خمیر پرکاربرد در آشپزی هستند که برای تهیه انواع غذاها و شیرینی‌ها مانند باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده می‌شوند. تهیه این خمیرها در منزل، به شما امکان می‌دهد تا از مواد اولیه سالم و باکیفیت استفاده کنید و طعمی اصیل و دلچسب را تجربه کنید.
کد خبر: 4927
ترفند درست کردن خمیر پایه برای باقلوا یا یوفکا | این خمیر توی آشپزی خیلی زیاد به کار میاد+ویدئو

خمیر یوفکا و خمیر باقلوا، دو نوع خمیر پرکاربرد در آشپزی هستند که برای تهیه انواع غذاها و شیرینی‌ها مانند باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده می‌شوند. تهیه این خمیرها در منزل، به شما امکان می‌دهد تا از مواد اولیه سالم و باکیفیت استفاده کنید و طعمی اصیل و دلچسب را تجربه کنید.

در این دستور، طرز تهیه خمیر پایه برای خمیر یوفکا یا باقلوا به صورت مرحله به مرحله آموزش داده می‌شود.

مواد لازم:

  • روغن: 1 لیوان
  • ماست: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • آرد: 4 لیوان (لیوان چهارم را کم کم اضافه کنید تا به دست نچسبد)

طرز تهیه:

  1. مخلوط کردن مواد:
  • روغن، ماست، تخم مرغ و بیکینگ پودر را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.
  1. اضافه کردن آرد:
  • آرد را به تدریج به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شروع به شکل گرفتن کند.
  1. ورز دادن خمیر:
  • خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
  • اگر خمیر خیلی چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید.
  • اگر خمیر خیلی خشک بود، کمی آب یا ماست اضافه کنید.
  1. استراحت دادن خمیر:
  • خمیر را در کاسه ای که با روغن چرب شده قرار دهید.
  • روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید.
  1. استفاده از خمیر:
  • بعد از استراحت، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید.
  • هر قسمت را به صورت جداگانه به ضخامت دلخواه پهن کنید.
  • از خمیر برای تهیه یوفکا، باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده کنید.

نکات:

  • برای پخت خمیر یوفکا، فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شود.
  • برای پخت باقلوا، ابتدا خمیر را با مواد میانی مانند مغز گردو، پودر قند و دارچین پر کنید. سپس باقلوا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید.
  • می‌توانید از خمیر پایه برای تهیه انواع نان و شیرینی دیگر نیز استفاده کنید.

خمیر پایه برای خمیر یوفکا یا باقلوا، یک خمیر ساده و کاربردی است که می‌توانید با استفاده از آن، انواع غذاها و شیرینی‌های خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48rza2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


بینام9 ماه پیش

اصل کار رو چرا نشان نمیدی ؟ که چطور به این نازکی درمیاد وخمیر پاره نمیشه