ترفند درست کردن خمیر پایه برای باقلوا یا یوفکا | این خمیر توی آشپزی خیلی زیاد به کار میاد+ویدئو
خمیر یوفکا و خمیر باقلوا، دو نوع خمیر پرکاربرد در آشپزی هستند که برای تهیه انواع غذاها و شیرینیها مانند باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده میشوند. تهیه این خمیرها در منزل، به شما امکان میدهد تا از مواد اولیه سالم و باکیفیت استفاده کنید و طعمی اصیل و دلچسب را تجربه کنید.
کد خبر: 4927
خمیر یوفکا و خمیر باقلوا، دو نوع خمیر پرکاربرد در آشپزی هستند که برای تهیه انواع غذاها و شیرینیها مانند باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده میشوند. تهیه این خمیرها در منزل، به شما امکان میدهد تا از مواد اولیه سالم و باکیفیت استفاده کنید و طعمی اصیل و دلچسب را تجربه کنید.
در این دستور، طرز تهیه خمیر پایه برای خمیر یوفکا یا باقلوا به صورت مرحله به مرحله آموزش داده میشود.
مواد لازم:
- روغن: 1 لیوان
- ماست: 1 لیوان
- تخم مرغ: 1 عدد
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- آرد: 4 لیوان (لیوان چهارم را کم کم اضافه کنید تا به دست نچسبد)
طرز تهیه:
در میان اخبار
- مخلوط کردن مواد:
- روغن، ماست، تخم مرغ و بیکینگ پودر را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.
- اضافه کردن آرد:
- آرد را به تدریج به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شروع به شکل گرفتن کند.
- ورز دادن خمیر:
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
- اگر خمیر خیلی چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید.
- اگر خمیر خیلی خشک بود، کمی آب یا ماست اضافه کنید.
- استراحت دادن خمیر:
- خمیر را در کاسه ای که با روغن چرب شده قرار دهید.
- روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید.
- استفاده از خمیر:
- بعد از استراحت، خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت را به صورت جداگانه به ضخامت دلخواه پهن کنید.
- از خمیر برای تهیه یوفکا، باقلوا، بورک، قطاب و ... استفاده کنید.
نکات:
- برای پخت خمیر یوفکا، فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شود.
- برای پخت باقلوا، ابتدا خمیر را با مواد میانی مانند مغز گردو، پودر قند و دارچین پر کنید. سپس باقلوا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید.
- میتوانید از خمیر پایه برای تهیه انواع نان و شیرینی دیگر نیز استفاده کنید.
خمیر پایه برای خمیر یوفکا یا باقلوا، یک خمیر ساده و کاربردی است که میتوانید با استفاده از آن، انواع غذاها و شیرینیهای خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48rza2
دیدگاه ها
بینام9 ماه پیش
اصل کار رو چرا نشان نمیدی ؟ که چطور به این نازکی درمیاد وخمیر پاره نمیشه
پربیننده ترین
دیدگاه ها
بینام9 ماه پیش
اصل کار رو چرا نشان نمیدی ؟ که چطور به این نازکی درمیاد وخمیر پاره نمیشه