ترفند تهیه زردآلو پلو | بیا یک غذای تابستانی متفاوت بهت یاد بدم!
زردآلو پلو یکی از غذاهای مجلسی و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه میشود. در این مقاله، به روش تهیه این غذای خوشمزه پرداختهایم.
کد خبر: 12475
طرز تهیه زردآلو پلو
زردآلو پلو یکی از غذاهای مجلسی و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه میشود. در این مقاله، به روش تهیه این غذای خوشمزه پرداختهایم.
در میان اخبار
مواد لازم:
- برنج: 3 پیمانه
- سینه مرغ: 2 عدد
- زردآلو: 200 گرم
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- پیاز: 1 عدد
- سیر رنده شده: 1 عدد
- زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 3 قاشق غذاخوری
- پودر کاکوتی: 1/2 قاشق چایخوری
- زرشک: 3 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- خیساندن برنج: برنج را دو ساعت در آب ولرم بخیسانید.
- پختن برنج: برنج خیسخورده را در آب جوش پخته و آبکش کنید.
- آمادهسازی زردآلوها: زردآلوها را شسته و برش زده، با شکر و کاکوتی در تابه تفت دهید.
- اضافه کردن آبلیمو و کره: کره و آبلیمو را به زردآلوها اضافه کنید و تفت دهید.
- تفت دادن زرشک: زرشک را با کره تفت دهید.
- تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید.
- تفت دادن مرغ: سینه مرغ خرد شده را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل تفت دهید.
- اضافه کردن زعفران و پیاز: زعفران دمکرده و پیاز سرخشده را به مرغ اضافه کنید و بپزید.
- سرو کردن زردآلو پلو: برنج را در دیس کشیده، مرغ و زردآلوها را لابهلای آن بریزید و با زرشک تزیین کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48ynk3