زردآلو پلو | طرز تهیه زردآلو پلو

ترفند تهیه زردآلو پلو | بیا یک غذای تابستانی‌ متفاوت بهت یاد بدم!

زردآلو پلو یکی از غذاهای مجلسی و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه می‌شود. در این مقاله، به روش تهیه این غذای خوشمزه پرداخته‌ایم.
کد خبر: 12475
ترفند تهیه زردآلو پلو | بیا یک غذای تابستانی‌ متفاوت بهت یاد بدم!

طرز تهیه زردآلو پلو

زردآلو پلو یکی از غذاهای مجلسی و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه می‌شود. در این مقاله، به روش تهیه این غذای خوشمزه پرداخته‌ایم.

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • زردآلو: 200 گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر رنده شده: 1 عدد
  • زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکوتی: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. خیساندن برنج: برنج را دو ساعت در آب ولرم بخیسانید.
  2. پختن برنج: برنج خیس‌خورده را در آب جوش پخته و آبکش کنید.
  3. آماده‌سازی زردآلوها: زردآلوها را شسته و برش زده، با شکر و کاکوتی در تابه تفت دهید.
  4. اضافه کردن آبلیمو و کره: کره و آبلیمو را به زردآلوها اضافه کنید و تفت دهید.
  5. تفت دادن زرشک: زرشک را با کره تفت دهید.
  6. تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید.
  7. تفت دادن مرغ: سینه مرغ خرد شده را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل تفت دهید.
  8. اضافه کردن زعفران و پیاز: زعفران دم‌کرده و پیاز سرخ‌شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید.
  9. سرو کردن زردآلو پلو: برنج را در دیس کشیده، مرغ و زردآلوها را لابه‌لای آن بریزید و با زرشک تزیین کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48ynk3

پربیننده ترین




اخبار داغ