نان بربری | نان بربری جو

ترفند تهیه نان بربری جو | از این به بعد خودت تو خونه نان بربری درست کن! +ویدئو

نان بربری یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های ایرانی است که در سفره های بسیاری از خانواده ها جایگاه ویژه ای دارد.این نان با طعمی اصیل و بافتی ترد و لذیذ، به عنوان یک نان کامل و مغذی شناخته می شود
کد خبر: 9530
ترفند تهیه نان بربری جو | از این به بعد خودت تو خونه نان بربری درست کن! +ویدئو

بربری جو: طعمی اصیل و مغذی!

نان بربری یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های ایرانی است که در سفره های بسیاری از خانواده ها جایگاه ویژه ای دارد.این نان با طعمی اصیل و بافتی ترد و لذیذ، به عنوان یک نان کامل و مغذی شناخته می شود.

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه ی نان بربری جو به روشی سنتی و اصیل می پردازیم که می توانید به راحتی در منزل خود آن را تهیه کنید و از طعم و مغذی بودن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آرد جو: 2 پیمانه
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. آرد جو و آرد گندم را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. خمیر مایه و نمک را به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  3. به تدریج آب را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.
  4. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
  5. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  6. بعد از اینکه خمیر پف کرد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  7. هر قسمت از خمیر را به صورت جداگانه به شکل نان بربری دلخواه خودتان فرم دهید.
  8. سطح نان ها را با چاقو چند خط مورب و یا صاف ایجاد کنید.
  9. نان ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شوند.
  10. بعد از اینکه نان ها پخته و طلایی رنگ شدند، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

نکات تکمیلی:

  • می توانید برای طعم دهی بیشتر به نان بربری جو، از کمی پودر زیره و یا کنجد استفاده کنید.
  • برای پخت نان بربری جو می توانید از سنگ فر و یا سینی فر استفاده کنید.
  • اگر از سنگ فر استفاده می کنید، قبل از پخت نان، سنگ فر را به خوبی گرم کنید.
  • برای اینکه نان بربری جو طعمی سنتی تر داشته باشد، می توانید آن را در تنور پخت کنید.
  • نان بربری جو را می توانید به همراه انواع غذاها، به خصوص خورشت ها و یا به عنوان صبحانه میل کنید.

با این روش ساده و اصیل، می توانید نان بربری جو با طعمی اصیل و مغذی را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از آن در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید!

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4b6je2

پربیننده ترین




اخبار داغ