ترفند درست کردن کارامل خانگی | اونقدر خوشمزه و پرکاربرده که باورت نمیشه+ویدئو
کارامل یکی از محبوبترین دسرهای دنیا است که با طعم شیرین و دلنشین خود، طرفداران زیادی دارد. کارامل را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد، اما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کارامل خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- شکر ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- شیر ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
در میان اخبار
۱. شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. ۲. اجازه دهید شکر به آرامی ذوب شود. ۳. در این مرحله به هیچ عنوان هم نزنید تا زمانی که نصف شکر ذوب شود. ۴. زمانی که نصف شکر ذوب شد، کره بنماری شده را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد شکر برود. ۵. شیر و خامه را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید تا یکدست شوند. ۶. سپس قابلمه حاوی شیر و خامه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید بجوشد. ۷. زمانی که شیر و خامه جوشید، آن را به قابلمه حاوی شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. ۸. حرارت را متوسط رو به بالا کنید و به مدت ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا کارامل به غلظت مورد نظر شما برسد. ۹. کارامل آماده شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. ۱۰. کارامل خنک شده را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم:
- برای اینکه کارامل شما خوشمزه شود، حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید.
- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا شکر به آرامی ذوب شود و کارامل نسوزد.
- اگر حرارت زیاد باشد، شکر زود میسوزد و کارامل شما تلخ میشود.
- در این مرحله قاشق به کار نگیرید و فقط با همزن دستی هم بزنید.
- شیر و خامه را زمانی که جوشیدند به قابلمه اضافه کنید.
- هم زدن را تا زمانی که کارامل به غلظت مورد نظر شما برسد ادامه دهید.
- کارامل خنک شده را میتوانید در دسرهای مختلف مانند بستنی، کیک، شیرینی و... استفاده کنید.
دیدگاه ها
سلام خدا قوت من مایل هستم با شما همکاری کنم می توانم دستورات آشپزی و کیک و دسر و ....را از ترکی و انگلیسی به فارسی ترجمه کنم و برایتان بفرستم
پربیننده ترین
دیدگاه ها
سلام خدا قوت من مایل هستم با شما همکاری کنم می توانم دستورات آشپزی و کیک و دسر و ....را از ترکی و انگلیسی به فارسی ترجمه کنم و برایتان بفرستم