ترفند درست کردن روغن در خانه | دیگه لازم نیست کلی پول واسه روغنهای پر از پالم بدی+ویدئو
دنبه شسته شده را با چرخ گوشت، چرخ کنید.
داخل دو تا شیشه، برگ بو، سیر، نخود بریزید.
دنبه های چرخ شده را روی آن بریزید و هر بار کمی فشار دهید تا شیشه پر شود.
نباید دنبه ها را زیاد فشار دهید.
روی آن نمک، برگ بو، پیاز و فلفل سیاه بریزید.
شیشه را با فویل ببندید.
شیشه ها را داخل فر با دمای 190 درجه قرار دهید. (نیازی نیست فر را از قبل گرم کنید)
سه ساعت بعد شیشه ها را از فر خارج کنید.
فویل را جدا کنید و در شیشه را ببندید.
صبر کنید تا خنک شود، سپس روغن را با کمک صافی داخل یک ظرف دیگر بریزید.
روغن را داخل یخچال قرار دهید و در مواقع نیاز از آن استفاده کنید.
این روغن سلامتی تان را تضمین می کند.
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
برای تماشای جزئیات ویدیوی زیر را تماشا کنید.
روش دوم تهیه روغن دنبه خانگی بدون بو
مواد لازم روغن دنبه خانگی بدون بو
دنبه گوسفند ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ فنجان
پیاز ۳ عدد
هویج ۲ عدد
سیب ۱ عدد
چوب دارچین ۲ تکه
هل ۲ دانه
برگ بو ۲ عدد
ماست ۱ لیوان
رزماری به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه روغن دنبه خانگی
دنبه را 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود و سپس چرخ کنید.
مقداری آب و نمک در کاسه بریزید و دنبه را به آن اضافه کنید و 8 ساعت استراحت بدهید سپس دنبه را چند بار بشویید تا نمکش خارج شود.
دنبه را آبکش کنید و وقتی آب اضافه اش رفت همراه سرکه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سیب و هویج را پوست بگیرید و چند تکه کرده به قابلمه اضافه نمایید.
پیاز را به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
1 کاسه آب به قابلمه اضافه کنید.
چوب دارچین ، رزماری هل و برگ بو را هم به قابلمه بیفزایید.
اجازه دهید قابلمه به مدت 7 – 8 ساعت روی حرارت ملایم بماند و دنبه ها روغن شان را پس بدهند.
زمانی که رنگ روغن طلایی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و روغن را از صافی رد کنید.
روغن را دوباره به قابلمه برگردانید و ماست را به آن اضافه نماییدو 1 ساعت با حرارت ملایم بجوشانید و سپس کناری بگذارید خنک شود و در ظرف شیشه ای در دار در یخچال نگهداری نمایید.