ترفند تهیه لوبیا پلو | یک بار هم شده لوبیا پلو رو با این روش متفاوت درست کن! +ویدئو
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بینظیرش در بین مردم بسیار محبوب است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا، گوشت و ادویههای مختلف تهیه میشود و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود.
کد خبر: 11730
لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای: طعمی بینظیر و عطری دلانگیز
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بینظیرش در بین مردم بسیار محبوب است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا، گوشت و ادویههای مختلف تهیه میشود و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود.
در این مقاله، طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکهای را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خود برای 5 نفر تهیه کنید.
مواد لازم:
- برنج: 3 پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده: 3 پیمانه
- گوشت تکهای: 400 گرم
- سیر: 3 حبه
- پیاز متوسط: 2 عدد
- گوجه فرنگی: 5 عدد (در صورت کمرنگ بودن گوجه، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید)
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم
- چوب دارچین: 1 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
- پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: 1/4 قاشق چایخوری
- پودر میخک: 1/4 قاشق چایخوری (یا 4 عدد میخک)
- پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- پودر گل سرخ: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
-
آماده سازی مواد:
در میان اخبار
- برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
- لوبیا سبز را خرد کنید و بشویید.
- گوشت را به تکههای متوسط خرد کنید.
- پیازها را نگینی خرد کنید.
- سیرها را ریز خرد کنید.
- گوجه فرنگیها را رنده یا پوره کنید.
-
پخت گوشت:
- در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- پیازها را به همراه زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- سیرها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
- تکههای گوشت را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر هل، پودر زنجبیل، پودر میخک، پودر فلفل قرمز و پودر گل سرخ به پیازها اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا گوشت قهوهای شود.
- 2 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید، چوب دارچین را داخل قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید.
- درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت با حرارت کم بپزد تا نرم و tender شود و آب به خورد گوشت برود.
-
پخت لوبیا سبز:
- در یک قابلمه جداگانه، آب را به جوش برسانید.
- لوبیا سبز را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا نرم شود.
- لوبیا سبز پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.
-
دم دادن لوبیا پلو:
- برنج را آبکش کنید و به همراه زعفران دمکرده مخلوط کنید.
- ته قابلمه را با روغن چرب کنید و یک لایه برنج زعفرانی روی آن بریزید.
- لوبیا سبز پخته شده را روی لایه برنج بریزید.
- گوشت پخته شده و سس آن را به همراه گوجه فرنگی رنده شده روی لوبیا سبز بریزید.
- بقیه برنج را روی مواد داخل قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- به اندازه 2 پیمانه آب یا آب گوشت به برنج اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
- بعد از اینکه بخار از قابلمه بلند شد، دمکن را روی قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید.
- به مدت 40 دقیقه اجازه دهید لوبیا پلو دم بکشد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4brp82