لوبیا پلو | تهیه لوبیا پلو

ترفند تهیه لوبیا پلو | یک بار هم شده لوبیا پلو رو با این روش متفاوت درست کن! +ویدئو

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش در بین مردم بسیار محبوب است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا، گوشت و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود.
کد خبر: 11730
ترفند تهیه لوبیا پلو | یک بار هم شده لوبیا پلو رو با این روش متفاوت درست کن! +ویدئو

لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکه‌ای: طعمی بی‌نظیر و عطری دل‌انگیز

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش در بین مردم بسیار محبوب است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا، گوشت و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود.

در این مقاله، طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خود برای 5 نفر تهیه کنید.

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • لوبیا سبز خرد شده: 3 پیمانه
  • گوشت تکه‌ای: 400 گرم
  • سیر: 3 حبه
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 5 عدد (در صورت کم‌رنگ بودن گوجه، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید)
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر زیره: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • پودر میخک: 1/4 قاشق چای‌خوری (یا 4 عدد میخک)
  • پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر گل سرخ: 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد:

    • برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
    • لوبیا سبز را خرد کنید و بشویید.
    • گوشت را به تکه‌های متوسط ​​خرد کنید.
    • پیازها را نگینی خرد کنید.
    • سیرها را ریز خرد کنید.
    • گوجه فرنگی‌ها را رنده یا پوره کنید.
  2. پخت گوشت:

    • در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
    • پیازها را به همراه زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
    • سیرها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
    • تکه‌های گوشت را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر هل، پودر زنجبیل، پودر میخک، پودر فلفل قرمز و پودر گل سرخ به پیازها اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا گوشت قهوه‌ای شود.
    • 2 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید، چوب دارچین را داخل قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید.
    • درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت با حرارت کم بپزد تا نرم و tender شود و آب به خورد گوشت برود.
  3. پخت لوبیا سبز:

    • در یک قابلمه جداگانه، آب را به جوش برسانید.
    • لوبیا سبز را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا نرم شود.
    • لوبیا سبز پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  4. دم دادن لوبیا پلو:

    • برنج را آبکش کنید و به همراه زعفران دم‌کرده مخلوط کنید.
    • ته قابلمه را با روغن چرب کنید و یک لایه برنج زعفرانی روی آن بریزید.
    • لوبیا سبز پخته شده را روی لایه برنج بریزید.
    • گوشت پخته شده و سس آن را به همراه گوجه فرنگی رنده شده روی لوبیا سبز بریزید.
    • بقیه برنج را روی مواد داخل قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
    • به اندازه 2 پیمانه آب یا آب گوشت به برنج اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
    • بعد از اینکه بخار از قابلمه بلند شد، دم‌کن را روی قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید.
    • به مدت 40 دقیقه اجازه دهید لوبیا پلو دم بکشد.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4brp82

پربیننده ترین




اخبار داغ