ترفند تهیه کته گوجه شیرازی | یک بار هم که شده کته رو با این روش به سبک شیرازی ها درست کن! +ویدئو
کته گوجه شیرازی، یک غذای برنجی خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتاً از شیراز، شهری در جنوب ایران، می آید. این غذا از برنج پخته شده با رب گوجه، پوره گوجه و گوجه فرنگی تازه، به همراه ادویه و سبزیجات تهیه می شود. نتیجه نهایی، یک غذای برنجی رنگارنگ و خوشمزه است که برای وعده اصلی غذا ایده آل است
کد خبر: 12031
کته گوجه شیرازی: طرز تهیه یک غذای خوشمزه برنجی از شیراز
کته گوجه شیرازی، یک غذای برنجی خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتاً از شیراز، شهری در جنوب ایران، می آید. این غذا از برنج پخته شده با رب گوجه، پوره گوجه و گوجه فرنگی تازه، به همراه ادویه و سبزیجات تهیه می شود. نتیجه نهایی، یک غذای برنجی رنگارنگ و خوشمزه است که برای وعده اصلی غذا ایده آل است.
در میان اخبار
مواد لازم:
- برنج
- روغن
- پیاز
- سیب زمینی
- رب گوجه
- پوره گوجه
- گوجه فرنگی
- ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا)
دستور پخت:
- پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- مخلوط تفت داده شده را کنار بگذارید.
- رب گوجه را سرخ کنید تا رنگ آن باز شود.
- در یک قابلمه، پوره گوجه، رب گوجه تفت داده شده، ادویه جات، پیاز و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید و بگذارید کمی بپزد.
- برنج را که از قبل خیس کرده اید به قابلمه اضافه کنید و بپزید تا آب آن جذب شود.
- اجازه دهید برنج بخار کند و کاملا پخته شود.
نکات:
- این دستور پخت، روشی عالی برای افزودن طعم و تنوع به غذاهای برنجی شما است.
- می توانید مقدار رب گوجه و پوره گوجه را به دلخواه خود تنظیم کنید.
- اگر گوجه فرنگی تازه ندارید، می توانید از گوجه فرنگی کنسرو شده نگینی استفاده کنید.
امیدواریم از این دستور پخت کته گوجه شیرازی لذت ببرید و از طعم و مزه لذیذ آن بهره مند شوید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d5kw2