کته گوجه | کته گوجه شیرازی

ترفند تهیه کته گوجه شیرازی | یک بار هم که شده کته رو با این روش به سبک شیرازی ها درست کن! +ویدئو

کته گوجه شیرازی، یک غذای برنجی خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتاً از شیراز، شهری در جنوب ایران، می آید. این غذا از برنج پخته شده با رب گوجه، پوره گوجه و گوجه فرنگی تازه، به همراه ادویه و سبزیجات تهیه می شود. نتیجه نهایی، یک غذای برنجی رنگارنگ و خوشمزه است که برای وعده اصلی غذا ایده آل است
کد خبر: 12031
ترفند تهیه کته گوجه شیرازی | یک بار هم که شده کته رو با این روش به سبک شیرازی ها درست کن! +ویدئو

کته گوجه شیرازی: طرز تهیه یک غذای خوشمزه برنجی از شیراز

کته گوجه شیرازی، یک غذای برنجی خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالتاً از شیراز، شهری در جنوب ایران، می آید. این غذا از برنج پخته شده با رب گوجه، پوره گوجه و گوجه فرنگی تازه، به همراه ادویه و سبزیجات تهیه می شود. نتیجه نهایی، یک غذای برنجی رنگارنگ و خوشمزه است که برای وعده اصلی غذا ایده آل است.

مواد لازم:

  • برنج
  • روغن
  • پیاز
  • سیب زمینی
  • رب گوجه
  • پوره گوجه
  • گوجه فرنگی
  • ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا)

دستور پخت:

  1. پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  2. مخلوط تفت داده شده را کنار بگذارید.
  3. رب گوجه را سرخ کنید تا رنگ آن باز شود.
  4. در یک قابلمه، پوره گوجه، رب گوجه تفت داده شده، ادویه جات، پیاز و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید و بگذارید کمی بپزد.
  5. برنج را که از قبل خیس کرده اید به قابلمه اضافه کنید و بپزید تا آب آن جذب شود.
  6. اجازه دهید برنج بخار کند و کاملا پخته شود.

نکات:

  • این دستور پخت، روشی عالی برای افزودن طعم و تنوع به غذاهای برنجی شما است.
  • می توانید مقدار رب گوجه و پوره گوجه را به دلخواه خود تنظیم کنید.
  • اگر گوجه فرنگی تازه ندارید، می توانید از گوجه فرنگی کنسرو شده نگینی استفاده کنید.

امیدواریم از این دستور پخت کته گوجه شیرازی لذت ببرید و از طعم و مزه لذیذ آن بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d5kw2

پربیننده ترین




اخبار داغ