کسادیا مرغ | درست کردن کسادیا مرغ

ترفند درست کردن کسادیا مرغ | این غذای محبوب مکزیکی رو حیفه بلد نباشی+ویدئو

کسادیا مرغ یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که به سادگی و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. این غذا ترکیبی از مرغ ریش ریش شده، ذرت پخته، پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، سس کچاپ، سس مایونز، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه است که در میان دو تکه نان پیتا یا تافتون قرار می گیرد و در تابه سرخ می شود.
کد خبر: 3479
ترفند درست کردن کسادیا مرغ | این غذای محبوب مکزیکی رو حیفه بلد نباشی+ویدئو

کسادیا مرغ یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که به سادگی و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. این غذا ترکیبی از مرغ ریش ریش شده، ذرت پخته، پنیر خامه ای، پنیر پیتزا، سس کچاپ، سس مایونز، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه است که در میان دو تکه نان پیتا یا تافتون قرار می گیرد و در تابه سرخ می شود.

مواد لازم

  • سینه مرغ: نصف یک عدد کامل
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • ذرت پخته: نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: نصف پیمانه
  • سس کچاپ تند: یک قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه برای داخل مواد: یک قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو برای پختن مرغ: یک قاشق مربا خوری از هر کدام
  • نان پیتا یا تافتون: ۴ عدد

طرز تهیه

  1. ابتدا مرغ را با ادویه‌ها بپزید و ریش ریش کنید.

نکته: برای پخت مرغ، می توانید آن را در تابه، فر یا زودپز بپزید.

  1. مرغ ریش ریش شده را با ذرت پخته، پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا، سس کچاپ، سس مایونز، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

  2. نصف هر نان پیتا یا تافتون را با مواد آماده شده پر کنید.

  3. دو نیمه نان را روی هم قرار دهید و در تابه با روغن کم و حرارت کم سرخ کنید.

  4. کسادیا مرغ مکزیکی شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • برای اینکه کسادیا شما تردتر شود، می‌توانید از نان پیتا یا تافتون برشته استفاده کنید.

  • می‌توانید از سبزیجات دیگری نیز در تهیه کسادیا استفاده کنید، مانند فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، یا قارچ.

  • می‌توانید از سس‌های دیگری نیز در کنار کسادیا سرو کنید، مانند سس سالسا یا سس تند.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d7ep4

پربیننده ترین




اخبار داغ