ترفند درست کردن خامه شکلاتی خوشرنگ | راز پنهان خوشرنگ و یکدست شدن خامه شکلاتی+ویدئو
خامه یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی و شیرینیپزی است. خامه را میتوان به صورت خام یا فرم گرفته استفاده کرد. خامه فرم گرفته برای تزئین کیکها، دسرها و شیرینیها استفاده میشود.
کد خبر: 4031
خامه یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی و شیرینیپزی است. خامه را میتوان به صورت خام یا فرم گرفته استفاده کرد. خامه فرم گرفته برای تزئین کیکها، دسرها و شیرینیها استفاده میشود.
برای درست کردن خامه شکلاتی خوش رنگ، میتوانید از پودر کاکایو استفاده کنید. اما برای اینکه رنگ خامه شکلاتی شما تیره و یکدست شود، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
مواد لازم:
- پودر کاکایو: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پودر کاکایو و روغن مایع را در کاسهای کوچک با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
- خمیر کاکایو را به تناوب به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ خامه شکلاتی شود.
نکات:
- روغن مایع را خیلی کم اضافه کنید تا فقط شبیه خمیر شود. اگر روغن مایع زیادی اضافه کنید، ممکن است خامه شما شل شود.
- برای اینکه خامه شکلاتی شما تیرهتر شود، میتوانید از پودر کاکایو بیشتری استفاده کنید.
ترفند مخفی برای درست کردن خامه فرم گرفته
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
برای اینکه خامه فرم گرفته شما بافت خوبی داشته باشد و زود شل نشود، میتوانید از این ترفند استفاده کنید:
مواد لازم:
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
- خامه صبحانه را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود.
- خامه صبحانه را در کاسهای بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
- پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خامه فرم گرفته شود.
- پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه یکدست شود.
نکات:
- خامه صبحانه را حتما باید از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود. اگر خامه خیلی سرد باشد، فرم نمیگیرد.
- پودر قند را کم کم اضافه کنید تا خامه فرم گرفته شود. اگر پودر قند زیادی اضافه کنید، خامه شما سفت میشود.
- پنیر خامه ای به خامه فرم گرفته کمک میکند تا دیرتر شل شود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d7pp4