ترفند درست کردن خامه شکلاتی خوشرنگ | راز پنهان خوشرنگ و یکدست شدن خامه شکلاتی+ویدئو
خامه یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی و شیرینیپزی است. خامه را میتوان به صورت خام یا فرم گرفته استفاده کرد. خامه فرم گرفته برای تزئین کیکها، دسرها و شیرینیها استفاده میشود.
کد خبر: 4031
خامه یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی و شیرینیپزی است. خامه را میتوان به صورت خام یا فرم گرفته استفاده کرد. خامه فرم گرفته برای تزئین کیکها، دسرها و شیرینیها استفاده میشود.
برای درست کردن خامه شکلاتی خوش رنگ، میتوانید از پودر کاکایو استفاده کنید. اما برای اینکه رنگ خامه شکلاتی شما تیره و یکدست شود، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
مواد لازم:
- پودر کاکایو: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پودر کاکایو و روغن مایع را در کاسهای کوچک با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
- خمیر کاکایو را به تناوب به خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ خامه شکلاتی شود.
نکات:
- روغن مایع را خیلی کم اضافه کنید تا فقط شبیه خمیر شود. اگر روغن مایع زیادی اضافه کنید، ممکن است خامه شما شل شود.
- برای اینکه خامه شکلاتی شما تیرهتر شود، میتوانید از پودر کاکایو بیشتری استفاده کنید.
ترفند مخفی برای درست کردن خامه فرم گرفته
در میان اخبار
برای اینکه خامه فرم گرفته شما بافت خوبی داشته باشد و زود شل نشود، میتوانید از این ترفند استفاده کنید:
مواد لازم:
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
- خامه صبحانه را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود.
- خامه صبحانه را در کاسهای بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
- پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خامه فرم گرفته شود.
- پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه یکدست شود.
نکات:
- خامه صبحانه را حتما باید از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود. اگر خامه خیلی سرد باشد، فرم نمیگیرد.
- پودر قند را کم کم اضافه کنید تا خامه فرم گرفته شود. اگر پودر قند زیادی اضافه کنید، خامه شما سفت میشود.
- پنیر خامه ای به خامه فرم گرفته کمک میکند تا دیرتر شل شود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d7pp4