ترفند تهیه پودر سوخاری خانگی | هم اقتصادی و هم خوشمزه تر!
پودر سوخاری خانگی: ترد و خوشمزه، به سادگی!
پودر سوخاری یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی، به خصوص برای تهیه انواع غذاهای سوخاری است. درست کردن پودر سوخاری در خانه بسیار آسان است و به این ترتیب میتوانید از نانهای مانده خود استفاده کنید و از طعم و کیفیت پودر سوخاری مطمئن باشید.
مواد لازم:
نان باگت یا نان تست: 4 عدد
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
آویشن: ½ قاشق چایخوری
(دلخواه) سایر ادویهها: مانند پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر فلفل قرمز
طرز تهیه:
نانها را خشک کنید: نانها را به مکعبهای کوچک یا تکههای نازک خرد کنید. میتوانید نانها را به مدت 1 تا 2 روز در دمای اتاق یا 1 تا 2 ساعت در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) خشک کنید.
نانهای خشک شده را آسیاب کنید: نانهای خشک شده را در غذاساز یا آسیاب بریزید و تا زمانی که به پودر تبدیل شوند، آسیاب کنید.
ادویهها را اضافه کنید: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و سایر ادویههای دلخواه را به پودر سوخاری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پودر سوخاری را الک کنید: پودر سوخاری را از الک ریز عبور دهید تا تکههای درشت آن جدا شوند.
پودر سوخاری را ذخیره کنید: پودر سوخاری را در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.
نکات:
برای تهیه پودر سوخاری میتوانید از انواع نانهای باگت، تست، لواش و یا حتی نانهای فانتزی استفاده کنید.
اگر میخواهید پودر سوخاری شما طعم قویتری داشته باشد، میتوانید ادویهها را قبل از اضافه کردن به نان، کمی تفت دهید.
میتوانید از پودر سوخاری خانگی برای سوخاری کردن انواع گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و حتی برای تهیه کتلت و کوکو استفاده کنید.
اگر پودر سوخاری شما طعم نان کهنه میدهد، میتوانید آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) گرم کنید تا طعم نان تازه بگیرد.
با کمی خلاقیت میتوانید طعم پودر سوخاری خود را با اضافه کردن ادویههای مختلف و یا سبزیجات خشک معطر، مانند پودر پونه کوهی، پودر ریحان، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز و ... تنوع ببخشید.
نوش جان!