ترفند درست کردن دیپ بادمجان | این پیش غذای ساده و خوشمزه رو حتما توی مهمونیها درست کن+ویدئو
دیپ بادمجان یکی از محبوبترین پیش غذاها است که در بسیاری از مناسبتها و مجالس سرو میشود. این دیپ به دلیل طعم و عطر بینظیرش، از طرفداران زیادی برخوردار است.
مواد لازم برای تهیه دیپ بادمجان
- ۳ تا بادمجان
- ۵ تا فلفل دلمه قرمز
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۳ حبه سیر
- یک مشت گردو
- آب نصف لیمو ترش
- ۱۵۰ گرم پنیر خامهای
- نان لواش
- برای گارنیش: روغن زیتون، گردو، سماق و جعفری
طرز تهیه دیپ بادمجان
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
- بادمجانها، فلفل دلمهها و پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید.
- بادمجانها و فلفل دلمهها را روی سینی فر بچینید و پیاز را در وسط آنها قرار دهید.
- سیر را نیز رنده کنید و روی مواد بپاشید.
- سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد نرم شوند.
- بعد از ۲۰ دقیقه، فر را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
- پوست بادمجانها و فلفل دلمهها را جدا کنید و آنها را به همراه پیاز و سیر در غذاساز بریزید.
- گردو، آب لیمو ترش و پنیر خامهای را نیز به مواد اضافه کنید و آن را تا زمانی که کاملاً یکدست شود، مخلوط کنید.
- دیپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با نان لواش، گردو، سماق و جعفری تزئین کنید.
نکات
- برای اینکه دیپ بادمجان شما خوشمزهتر شود، از بادمجانهای قلمی استفاده کنید.
- اگر میخواهید دیپ شما تندتر شود، میتوانید به آن مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
- میتوانید به جای پنیر خامهای، از ماست یا سس مایونز نیز استفاده کنید.
- میتوانید دیپ را به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.
گارنیش
برای گارنیش دیپ بادمجان، میتوانید از مواد زیر استفاده کنید:
در میان اخبار
- روغن زیتون
- گردو
- سماق
- جعفری
روغن زیتون به دیپ بادمجان طعم و عطر خوبی میدهد. گردو و سماق نیز طعم تند و خاصی به دیپ میدهند. جعفری نیز به دیپ زیبایی میبخشد.
طرز تهیه دیپ بادمجان به روش آسان
اگر زمان کافی برای تهیه دیپ بادمجان به روش سنتی را ندارید، میتوانید از روش آسانتری استفاده کنید. برای این کار، بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه بادمجانها نرم شدند، آنها را به همراه سایر مواد در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
دیپ بادمجان را با چه نانهایی سرو کنیم؟
دیپ بادمجان را میتوانید با انواع نانها سرو کنید. نان لواش، نان پیتا، نان ساندویچی و نان باگت از جمله نانهایی هستند که برای سرو دیپ بادمجان مناسب هستند.
منبع ویدئو: فیوز فود