پنیر موزارلا | تهیه پنیر موزارلا

ترفند تهیه پنیر موزارلا خانگی | دیگه لازم کلی پول خرج کنی و از بیرون بخری! +ویدئو

پنیر موزارلا، یکی از پنیرهای محبوب ایتالیایی است که با طعم منحصر به فرد و بافت کشسانی که دارد، در انواع غذاها از جمله پیتزا، لازانیا و سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر به دنبال تجربه طعم واقعی پنیر موزارلا هستید، می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید
کد خبر: 10731
ترفند تهیه پنیر موزارلا خانگی | دیگه لازم کلی پول خرج کنی و از بیرون بخری! +ویدئو

پنیر موزارلا خانگی: طعمی اصیل و لذیذ در خانه

پنیر موزارلا، یکی از پنیرهای محبوب ایتالیایی است که با طعم منحصر به فرد و بافت کشسانی که دارد، در انواع غذاها از جمله پیتزا، لازانیا و سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر به دنبال تجربه طعم واقعی پنیر موزارلا هستید، می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

در این مقاله، طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی را به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی برای پخت یک پنیر موزارلا خوشمزه و باکیفیت به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • شیر گاو کامل: 1 لیتر
  • مایه پنیر (پنی سیلین): ½ قاشق چای‌خوری
  • کلسیم کلرید: ¼ قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. آماده سازی مواد:

  • شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به دمای 37 درجه سانتی‌گراد (98.6 درجه فارنهایت) برسد.
  • مایه پنیر را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا حل شود.
  • 5 دقیقه صبر کنید تا مایه پنیر فعال شود.
  • کلسیم کلرید را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • مخلوط را به مدت 30 دقیقه به حال خود رها کنید تا دلمه ببندد.

2. برش و قالب دهی:

  • دلمه پنیر را با چاقو به مکعب‌های 1 سانتی‌متری برش دهید.
  • دلمه‌های برش خورده را به آرامی در آب گرم (حدود 70 درجه سانتی‌گراد) به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کشسان شوند.
  • دلمه‌های کشسان شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

3. آبگیری و نمک زدن:

  • پنیرهای موزارلا را روی یک صافی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • پنیرها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک (2 قاشق غذاخوری نمک در 1 لیتر آب) خیس کنید.

4. خشک کردن و نگهداری:

  • پنیرهای موزارلا را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند.
  • پنیر موزارلا را می‌توانید تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

نکات کلیدی:

  • از شیر گاو کامل و باکیفیت برای تهیه پنیر موزارلا استفاده کنید.
  • مایه پنیر و کلسیم کلرید را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم لبنیاتی تهیه کنید.
  • دما برای تهیه پنیر موزارلا بسیار مهم است. حتماً از دماسنج آشپزی برای کنترل دمای شیر استفاده کنید.
  • اگر دلمه پنیر به طور کامل سفت نشد، می‌توانید آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر در شیر گرم قرار دهید.
  • برای طعم بهتر پنیر موزارلا، می‌توانید از سبزی‌های معطر مانند ریحان یا آویشن در آب نمک استفاده کنید.

با رعایت این نکات کلیدی، می‌توانید پنیر موزارلا خانگی خوشمزه و باکیفیتی تهیه کنید و از طعم اصیل آن در انواع غذاها لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4damj4

پربیننده ترین




اخبار داغ