مرغ دوغی | درست کردن مرغ دوغی

ترفند درست کردن مرغ دوغی | مرغ رو این بار با یه روش متفاوت و خوشمزه بپز+ویدئو

مرغ دوغی یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی است که از مرغ، دوغ، کره، زعفران و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود دوغ در آن، طعمی ترش و دلچسب دارد.
کد خبر: 1979
ترفند درست کردن مرغ دوغی | مرغ رو این بار با یه روش متفاوت و خوشمزه بپز+ویدئو

مرغ دوغی یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی است که از مرغ، دوغ، کره، زعفران و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود دوغ در آن، طعمی ترش و دلچسب دارد.

مواد لازم:

  • مرغ: 1 عدد (تکه های سینه، ران یا ساق)
  • دوغ: 1/2 لیوان
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرغ را خوب بشویید و به قطعات دلخواه برش دهید.
  2. در یک کاسه، دوغ، کره، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  3. قطعات مرغ را به مخلوط دوغ آغشته کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
  4. یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
  5. قطعات مرغ را از یخچال خارج کنید و در قابلمه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  6. سپس مقداری از مخلوط دوغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  7. در 15 دقیقه آخر پخت، مرغ را زیر و رو کنید تا همه طرف آن به طور مساوی بپزد.
  8. وقتی مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و با برنج یا نان میل کنید.

نکات:

  • برای اینکه مرغ دوغی خوشمزه تر شود، می توانید از دوغ محلی استفاده کنید.
  • اگر دوغ ترش نیست، می توانید به آن کمی آبلیمو اضافه کنید.
  • مقدار زعفران دم کرده را می توانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  • اگر می خواهید مرغ دوغی شما تند شود، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4djbd4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس5 ماه پیش

خیلی بدمزه ست