ترفند درست کردن مرغ دوغی | مرغ رو این بار با یه روش متفاوت و خوشمزه بپز+ویدئو
مرغ دوغی یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی است که از مرغ، دوغ، کره، زعفران و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود دوغ در آن، طعمی ترش و دلچسب دارد.
کد خبر: 1979
مرغ دوغی یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی است که از مرغ، دوغ، کره، زعفران و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل وجود دوغ در آن، طعمی ترش و دلچسب دارد.
مواد لازم:
- مرغ: 1 عدد (تکه های سینه، ران یا ساق)
- دوغ: 1/2 لیوان
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- مرغ را خوب بشویید و به قطعات دلخواه برش دهید.
- در یک کاسه، دوغ، کره، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
- قطعات مرغ را به مخلوط دوغ آغشته کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
- یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
- قطعات مرغ را از یخچال خارج کنید و در قابلمه سرخ کنید تا طلایی شوند.
- سپس مقداری از مخلوط دوغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
- در 15 دقیقه آخر پخت، مرغ را زیر و رو کنید تا همه طرف آن به طور مساوی بپزد.
- وقتی مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و با برنج یا نان میل کنید.
نکات:
- برای اینکه مرغ دوغی خوشمزه تر شود، می توانید از دوغ محلی استفاده کنید.
- اگر دوغ ترش نیست، می توانید به آن کمی آبلیمو اضافه کنید.
- مقدار زعفران دم کرده را می توانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- اگر می خواهید مرغ دوغی شما تند شود، می توانید به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4djbd4
دیدگاه ها
ناشناس5 ماه پیش
خیلی بدمزه ست
پربیننده ترین
دیدگاه ها
ناشناس5 ماه پیش
خیلی بدمزه ست