ترفند تهیه ترافل توت فرنگی و نارگیل | هم ساده اس و هم خوشمزه +ویدئو
تهیه ترافل توت فرنگی
ترافل توت فرنگی یک دسر خوشمزه و ساده است که با ترکیبی از پنیر خامهای، پودر قند، پودر نارگیل و توت فرنگی تهیه میشود. این دسر میتواند انتخابی عالی برای مهمانیها، جشنها و یا به عنوان یک میانوعده شیرین باشد. در این مقاله، به مراحل تهیه ترافل توت فرنگی میپردازیم.
مواد لازم
برای تهیه ترافل توت فرنگی به مواد زیر نیاز دارید:
- پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
- پودر قند: ۴۰ گرم
- پودر نارگیل: ۶۰ گرم
- توت فرنگی: ۱۰۰ گرم
- پودر نارگیل اضافی به مقدار لازم
طرز تهیه
-
مخلوط کردن مواد: ابتدا پنیر خامهای را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پودر قند و ۶۰ گرم پودر نارگیل را به آن اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت نرمی به دست آید.
-
اضافه کردن توت فرنگی: توت فرنگیها را خرد کرده و به مخلوط پنیر خامهای، پودر قند و پودر نارگیل اضافه کنید. دوباره مواد را خوب مخلوط کنید تا توت فرنگیها به طور یکنواخت در مخلوط پخش شوند.
در میان اخبار
-
شکلدهی ترافلها: از مخلوط به اندازه یک قاشق مرباخوری بردارید و با دست به شکل توپ گرد کنید. توپهای به دست آمده را در پودر نارگیل بغلتانید تا سطح آنها کاملاً با پودر نارگیل پوشانده شود.
-
استراحت دادن در یخچال: ترافلهای آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و طعم مواد به خوبی به هم ترکیب شود.
-
نوش جان کردن: پس از یک ساعت، ترافلهای توت فرنگی آمادهی سرو هستند. میتوانید آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و نوش جان کنید.
نتیجهگیری
تهیه ترافل توت فرنگی نه تنها ساده و سریع است، بلکه نتیجه آن نیز بسیار خوشمزه و لذتبخش خواهد بود. این دسر میتواند انتخابی عالی برای زمانی باشد که به دنبال یک شیرینی سریع و خوشمزه هستید. امیدواریم از تهیه و خوردن این ترافل لذت ببرید.