ترفند تهیه رلیش خیار | یک بار درستش کن دیگه طرف ترشی نمیری! +ویدئو
رلیش خیار، یک چاشنی خوشمزه و ترد است که به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، در بین طرفداران ساندویچ، هات داگ و سایر غذاهای فست فود محبوبیت زیادی دارد. این چاشنی را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای طعمدار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و حتی سالاد استفاده کرد.
کد خبر: 9907
رلیش خیار: چاشنی خوشمزه برای ساندویچ ها
رلیش خیار، یک چاشنی خوشمزه و ترد است که به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، در بین طرفداران ساندویچ، هات داگ و سایر غذاهای فست فود محبوبیت زیادی دارد. این چاشنی را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای طعمدار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و حتی سالاد استفاده کرد.
در این مقاله، با استفاده از متنی که شما ارائه دادهاید، به شما طرز تهیه رلیش خیار به روشی ساده و خوشمزه را آموزش میدهیم:
مواد لازم:
- خیار متوسط: ۱۰ عدد
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز متوسط: ۱ عدد
- نمک: ۲ قاشق غذاخوری
مواد سس:
- آب: ۲ لیوان
- سرکه سفید: ۱/۲ لیوان
- زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
- دانه فلفل سیاه: ۲ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری
- تخم خردل: ۲ قاشق چایخوری
- آویشن خشک: ۱ قاشق چایخوری
- شکر: ۸ قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
-
آماده سازی مواد:
- خیار، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید.
- نمک را به خیارهای خرد شده اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا آب آنها گرفته شود.
-
تهیه سس:
- در یک قابلمه، آب، سرکه سفید، زردچوبه، دانه فلفل سیاه، تخم گشنیز، تخم خردل، آویشن خشک و شکر را با هم مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش برسانید.
- پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
-
ترکیب مواد:
در میان اخبار
- خیارهای آب گرفته شده را به سس اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.
-
پخت رلیش:
- قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 35 تا 45 دقیقه، رلیش را بپزید تا خیارها نرم و سس غلیظتر شود.
- در طول پخت، رلیش را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
-
سرو رلیش:
- پس از پخت، رلیش خیار را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
- رلیش خیار را در ظرف مورد نظر خود بریزید و از آن برای طعمدار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و سالاد استفاده کنید.
نکات مهم:
- برای اینکه رلیش شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از خیارهای تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از انواع ادویههای دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر چیلی یا فلفل قرمز به سس رلیش اضافه کنید.
- اگر تمایل دارید رلیش شما تردتر باشد، میتوانید زمان پخت را کوتاهتر کنید.
- رلیش خیار را میتوانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
با استفاده از این روش ساده، میتوانید رلیش خیار خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای طعمدار کردن انواع غذاها لذت ببرید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dnyq2