رلیش خیار | تهیه رلیش خیار

ترفند تهیه رلیش خیار | یک بار درستش کن دیگه طرف ترشی نمی‌ری! +ویدئو

رلیش خیار، یک چاشنی خوشمزه و ترد است که به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، در بین طرفداران ساندویچ، هات داگ و سایر غذاهای فست فود محبوبیت زیادی دارد. این چاشنی را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای طعم‌دار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و حتی سالاد استفاده کرد.
کد خبر: 9907
ترفند تهیه رلیش خیار | یک بار درستش کن دیگه طرف ترشی نمی‌ری! +ویدئو

رلیش خیار: چاشنی خوشمزه برای ساندویچ ها

رلیش خیار، یک چاشنی خوشمزه و ترد است که به دلیل طعم و بافت منحصر به فرد خود، در بین طرفداران ساندویچ، هات داگ و سایر غذاهای فست فود محبوبیت زیادی دارد. این چاشنی را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای طعم‌دار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و حتی سالاد استفاده کرد.

در این مقاله، با استفاده از متنی که شما ارائه داده‌اید، به شما طرز تهیه رلیش خیار به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • خیار متوسط: ۱۰ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز متوسط: ۱ عدد
  • نمک: ۲ قاشق غذاخوری

مواد سس:

  • آب: ۲ لیوان
  • سرکه سفید: ۱/۲ لیوان
  • زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • دانه فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آویشن خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۸ قاشق غذاخوری

مراحل پخت:

  1. آماده سازی مواد:

    • خیار، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید.
    • نمک را به خیارهای خرد شده اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا آب آنها گرفته شود.
  2. تهیه سس:

    • در یک قابلمه، آب، سرکه سفید، زردچوبه، دانه فلفل سیاه، تخم گشنیز، تخم خردل، آویشن خشک و شکر را با هم مخلوط کنید.
    • سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش برسانید.
    • پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
  3. ترکیب مواد:

    • خیارهای آب گرفته شده را به سس اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.
  4. پخت رلیش:

    • قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 35 تا 45 دقیقه، رلیش را بپزید تا خیارها نرم و سس غلیظ‌تر شود.
    • در طول پخت، رلیش را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
  5. سرو رلیش:

    • پس از پخت، رلیش خیار را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
    • رلیش خیار را در ظرف مورد نظر خود بریزید و از آن برای طعم‌دار کردن انواع ساندویچ، هات داگ و سالاد استفاده کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه رلیش شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از خیارهای تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع ادویه‌های دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر چیلی یا فلفل قرمز به سس رلیش اضافه کنید.
  • اگر تمایل دارید رلیش شما تردتر باشد، می‌توانید زمان پخت را کوتاه‌تر کنید.
  • رلیش خیار را می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید رلیش خیار خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای طعم‌دار کردن انواع غذاها لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dnyq2

پربیننده ترین




اخبار داغ