ترفند تهیه کمپوت گیلاس خانگی | تا فصلش هست درستش کن و از دستش نده! +ویدئو
کمپوت گیلاس، دسری ساده و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر با گیلاسهای تازه یا یخ زده تهیه میشود و میتوانید از آن به عنوان میان وعده، دسر یا همراه با ماست و بستنی میل کنید.
کد خبر: 11331
طرز تهیه کمپوت گیلاس (روش ساده و سریع)
کمپوت گیلاس، دسری ساده و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر با گیلاسهای تازه یا یخ زده تهیه میشود و میتوانید از آن به عنوان میان وعده، دسر یا همراه با ماست و بستنی میل کنید.
در اینجا دو روش برای تهیه کمپوت گیلاس به شما آموزش میدهم:
روش اول: کمپوت گیلاس با شربت جدا
در میان اخبار
مواد لازم:
- 500 گرم گیلاس
- 1 لیوان آب
- 1/2 لیوان شکر
- 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)
- 1 عدد لیمو (اختیاری)
طرز تهیه:
- شستن و آماده سازی گیلاس: گیلاسها را بشویید و ساقه و هسته آنها را جدا کنید.
- تهیه شربت: آب، شکر و اسانس وانیل (اگر استفاده میکنید) را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و بجوشانید تا شکر کاملا حل شود.
- اضافه کردن گیلاس: گیلاسها را به شربت در حال جوش اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
- اضافه کردن آبلیمو (اختیاری): برای طعم ترش و ملس، میتوانید 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به کمپوت اضافه کنید.
- خنک شدن کمپوت: کمپوت را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
- سرو کردن کمپوت: کمپوت خنک شده را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از هر نوع گیلاسی که دوست دارید برای تهیه کمپوت استفاده کنید.
- اگر میخواهید کمپوت شیرینتری داشته باشید، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.
- برای کمپوت غلیظتر، میتوانید زمان پخت گیلاس را در شربت افزایش دهید.
- میتوانید کمپوت را در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.
روش دوم: کمپوت گیلاس با شربت یکجا
مواد لازم:
- 500 گرم گیلاس
- 1 1/2 لیوان آب
- 1 لیوان شکر
طرز تهیه:
- شستن و آماده سازی گیلاس: گیلاسها را بشویید و ساقه و هسته آنها را جدا کنید.
- مخلوط کردن مواد: گیلاس، آب و شکر را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.
- پخت کمپوت: روی حرارت متوسط قرار دهید و بجوشانید تا شکر کاملا حل شود و گیلاسها کمی نرم شوند.
- کاهش حرارت: حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
- خنک شدن کمپوت: کمپوت را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
- سرو کردن کمپوت: کمپوت خنک شده را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از هر نوع گیلاسی که دوست دارید برای تهیه کمپوت استفاده کنید.
- اگر میخواهید کمپوت شیرینتری داشته باشید، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.
- برای کمپوت غلیظتر، میتوانید زمان پخت کمپوت را افزایش دهید.
- میتوانید کمپوت را در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dq8j2