گلوکز خانگی | درست کردن گلوکز خانگی

ترفند درست کردن گلوکز خانگی | با این گلوکز سه سوته کیک و دسرهات رو خوشمزه‌تر کن+ویدئو

گلوکز، یک قند ساده و نوعی مونوساکارید است که در بسیاری از مواد غذایی و همچنین در بدن انسان یافت می‌شود. گلوکز را می‌توان به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی در انواع دسرها و کیک‌ها استفاده کرد.
کد خبر: 4979
ترفند درست کردن گلوکز خانگی | با این گلوکز سه سوته کیک و دسرهات رو خوشمزه‌تر کن+ویدئو

گلوکز، یک قند ساده و نوعی مونوساکارید است که در بسیاری از مواد غذایی و همچنین در بدن انسان یافت می‌شود. گلوکز را می‌توان به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی در انواع دسرها و کیک‌ها استفاده کرد.

طرز تهیه گلوکز سه سوته:

مواد لازم:

  • شکر: 100 گرم
  • آب: 50 گرم
  • آبلیمو ترش: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. شکر و آب را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید.
  2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. آبلیمو ترش را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.
  4. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا گلوکز خنک شود.

نکات:

  • برای تهیه گلوکز با طعم و مزه‌های مختلف، می‌توانید از آبمیوه‌های طبیعی به جای آب استفاده کنید.
  • گلوکز را می‌توانید در ظروف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  • از گلوکز می‌توانید در تهیه انواع دسرها، کیک‌ها، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌ها استفاده کنید.

با تهیه گلوکز سه سوته، می‌توانید طعمی شیرین و کاربردی را به دسرها و کیک‌های خود اضافه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dzmd2

پربیننده ترین




اخبار داغ