ترفند درست کردن گلوکز خانگی | با این گلوکز سه سوته کیک و دسرهات رو خوشمزهتر کن+ویدئو
گلوکز، یک قند ساده و نوعی مونوساکارید است که در بسیاری از مواد غذایی و همچنین در بدن انسان یافت میشود. گلوکز را میتوان به عنوان یک شیرینکننده طبیعی در انواع دسرها و کیکها استفاده کرد.
کد خبر: 4979
گلوکز، یک قند ساده و نوعی مونوساکارید است که در بسیاری از مواد غذایی و همچنین در بدن انسان یافت میشود. گلوکز را میتوان به عنوان یک شیرینکننده طبیعی در انواع دسرها و کیکها استفاده کرد.
طرز تهیه گلوکز سه سوته:
مواد لازم:
- شکر: 100 گرم
- آب: 50 گرم
- آبلیمو ترش: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- شکر و آب را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
- آبلیمو ترش را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.
- حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا گلوکز خنک شود.
نکات:
- برای تهیه گلوکز با طعم و مزههای مختلف، میتوانید از آبمیوههای طبیعی به جای آب استفاده کنید.
- گلوکز را میتوانید در ظروف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- از گلوکز میتوانید در تهیه انواع دسرها، کیکها، شیرینیها و نوشیدنیها استفاده کنید.
با تهیه گلوکز سه سوته، میتوانید طعمی شیرین و کاربردی را به دسرها و کیکهای خود اضافه کنید.
در میان اخبار
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dzmd2