شیرینی قندی | شیرینی قندی سبزواری

ترفند درست کردن شیرینی قندی سبزواری | همین امروز سه سوته واسه عید درستش کن+ویدئو

شیرینی قندی سبزواری یک شیرینی خوشمزه و سنتی است که از قدیم الایام مردم سبزوار برای عید نوروز درست می‌کردند و هنوز هم پایه اصلی شیرینی‌های عیدشان است. این شیرینی طعمی شبیه به شیرینی برنجی و شیرینی چرخ دارد.
کد خبر: 4707
ترفند درست کردن شیرینی قندی سبزواری | همین امروز سه سوته واسه عید درستش کن+ویدئو

شیرینی قندی سبزواری یک شیرینی خوشمزه و سنتی است که از قدیم الایام مردم سبزوار برای عید نوروز درست می‌کردند و هنوز هم پایه اصلی شیرینی‌های عیدشان است. این شیرینی طعمی شبیه به شیرینی برنجی و شیرینی چرخ دارد.

مواد لازم:

  • روغن کاملا جامد: 150 گرم
  • پودر قند خیلی نرم: 120 گرم
  • آرد سفید: 200 گرم
  • آرد برنج: 175 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • تخم مرغ کامل: 1 عدد
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده و پودر کاکائو برای رنگ کردن خمیر (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. روغن و پودر قند را با همزن برقی حدود 5 الی 6 دقیقه بزنید تا پوک و یکدست شود. در حین هم زدن حتما یکی دو بار همزن را خاموش کنید و ظرف را کامل دورگیری کنید.
  2. بعد از اینکه روغن و پودر قند کاملا پوک و حالت خامه ای به خودش گرفت، زرده و تخم مرغ کامل به اضافه پودر هل و گلاب را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید (با دور متوسط همزن) تا با هم مخلوط شوند.
  3. سپس آردها را به یکباره به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را به دست آورید (به هیچ وجه این خمیر را ورز زیاد ندید که به روغن می‌افتد).
  4. بعد از اینکه خمیری نرم و لطیفی به دست آوردید، اینجا می‌توانید خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید تا خمیر زردرنگی داشته باشید. به یک قسمت 1 تا 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا خمیر قهوه ای (شکلاتی) داشته باشید.
  5. بعد از این مرحله خمیرها را داخل پلاستیک بگذارید و تو محیط آشپزخانه حدود 5 الی 6 ساعت اجازه بدهید استراحت کند.
  6. بعد از استراحت خمیر را مابین دو تا پلاستیک با وردنه باز کنید و به قطر 3 تا 4 میلیمتر قالب بزنید و با خلال پسته، پودر پسته یا کنجد تزیین کنید و داخل سینی فر بچینید.
  7. و حدود 10 الی 15 دقیقه با درجه حرارت 180 گازی و 160 برقی اجازه بدهید شیرینی‌ها بپزند.

نکات:

  • برای اینکه خمیر شیرینی قندی به خوبی پف کند، باید روغن کاملا جامد باشد.
  • اگر می‌خواهید شیرینی‌های شما رنگی شوند، می‌توانید به آرد آن‌ها زعفران دمکرده یا پودر کاکائو اضافه کنید.
  • شیرینی قندی را می‌توانید با خلال پسته، پودر پسته، کنجد یا هر نوع تزئین دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.

نکات طلایی برای تهیه شیرینی قندی:

  • روغن جامد: روغن جامد باعث می‌شود شیرینی قندی شما پف بیشتری داشته باشد و به روغن نیفتد. اگر روغن شما مایع باشد، شیرینی‌های شما بعد از پخت خشک و سفت می‌شوند.
  • آرد: برای تهیه شیرینی قندی از آرد سفید و آرد برنج استفاده می‌شود. آرد سفید باعث می‌شود شیرینی‌های شما سفید و براق شوند. آرد برنج باعث می‌شود شیرینی‌های شما نرم و لطیف شوند.
  • زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ باعث می‌شود شیرینی‌های شما رنگ و طعم بهتری داشته باشند.
  • گلاب: گلاب باعث می‌شود شیرینی‌های شما عطر و طعم بهتری داشته باشند.
  • پودر هل: پودر هل باعث می‌شود شیرینی‌های شما عطر و طعم بهتری داشته باشند.
  • استراحت خمیر: استراحت خمیر باعث می‌شود شیرینی‌های شما بعد از پخت پف بیشتری داشته باشند.
  • درجه حرارت فر: درجه حرارت فر باید مناسب باشد تا شیرینی‌های شما بعد از پخت نسوزند.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dzyj2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


زهره رضایی8 ماه پیش

دستور شیرینی قندی فقط دستور سبزواری ها بقیه شهر ها دستوری که گذاشتن شیرینی قندی رو خشک و سفت میکنه و ترفند ماسبزواریها همین اضافه کردن ارد برنجه که شیرینی ترد و تو دهن اب میشه