ترفند درست کردن پنیر پروتئین نخود | یک جایگزین گیاهی و خوشمزه برای پنیرهای لبنی+ویدئو
پنیر پروتئین نخود، یک جایگزین گیاهی و خوشمزه برای پنیرهای لبنی است که سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی میباشد. این پنیر به دلیل طعم دلچسب و طرز تهیه آسان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
کد خبر: 4910
پنیر پروتئین نخود، یک جایگزین گیاهی و خوشمزه برای پنیرهای لبنی است که سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی میباشد. این پنیر به دلیل طعم دلچسب و طرز تهیه آسان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
مواد لازم:
- نخود: 1.5 پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 1/3 پیمانه
- آب نارنج: 1/4 پیمانه
- زعفران غلیظ: به مقدار لازم
- نمک: 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1. خیس کردن نخود:
- نخود را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید.
2. مخلوط کردن و صاف کردن:
در میان اخبار
- آب نخود را جدا کنید و نخود را به همراه آب (به اندازهای که یک بند انگشت بالای نخود را بپوشاند) در مخلوط کن بریزید و به طور کامل مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود.
- مایع را از صافی عبور دهید تا تفاله نخود جدا شود.
3. پخت و غلیظ شدن:
- مایع را در یک قابم مناسب بریزید و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید.
- روغن زیتون، آب نارنج، زعفران غلیظ، نمک و فلفل سیاه را به مایع اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت دلخواه برسد.
4. خنک شدن و قالب زدن:
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مایه پنیر خنک شود.
- مایه پنیر خنک شده را در قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
5. سرو و لذت بردن:
- پنیر پروتئین نخود را از قالب خارج کنید و به صورت دلخواه برش بزنید.
- میتوانید از این پنیر در صبحانه، میان وعده یا به عنوان چاشنی در انواع ساندویچ و سالاد استفاده کنید.
نکات:
- برای طعم قویتر پنیر، میتوانید از 1 قاشق غذاخوری پودر سیر یا پودر پیاز به مایه پنیر اضافه کنید.
- میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مانند اسفناج، گوجه فرنگی و ذرت به دلخواه خود در این پنیر استفاده کنید.
- برای تنوع در طعم، میتوانید از آبلیمو به جای آب نارنج استفاده کنید.
- پنیر پروتئین نخود را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4j6rz3