کیک شکلاتی | کاپ کیک شکلاتی

ترفند تهیه کاپ کیک شکلاتی | با این ترفند بافت کیکت عالی می‌شه! +ویدئو

کاپ کیک شکلاتی، با طعم دلچسب و غنی شکلات و بافت لطیف و اسفنجی، یک خوراکی خوشمزه و محبوب است که می‌تواند در هر مناسبتی، لبخند را بر لبان شما و عزیزانتان بنشاند. این شیرینی به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و نیاز به مواد اولیه و تجهیزات خاصی ندارد
کد خبر: 11982
ترفند تهیه کاپ کیک شکلاتی | با این ترفند بافت کیکت عالی می‌شه! +ویدئو

کاپ کیک شکلاتی: طعمی دلچسب و بافتی لطیف

کاپ کیک شکلاتی، با طعم دلچسب و غنی شکلات و بافت لطیف و اسفنجی، یک خوراکی خوشمزه و محبوب است که می‌تواند در هر مناسبتی، لبخند را بر لبان شما و عزیزانتان بنشاند. این شیرینی به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و نیاز به مواد اولیه و تجهیزات خاصی ندارد.

مواد لازم (برای 12 عدد کاپ کیک):

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/2 پیمانه روغن
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 1/2 پیمانه شیر هم دمای محیط
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 و 1/2 پیمانه آرد سفید
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نکته: به ترکیب سرکه و شیر هم دمای محیط، باترمیلک گفته می‌شود که طعم و بافت کیک شکلاتی را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد.

دستور پخت:

  1. فر را گرم کنید: فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی مخصوص کاپ کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  2. مواد خشک را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  3. مواد مرطوب را مخلوط کنید: در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، شکر، وانیل و روغن را با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست شود.

  4. باترمیلک را آماده کنید: در یک لیوان، سرکه سفید را به شیر هم دمای محیط اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا باترمیلک تشکیل شود.

  5. مواد را با هم ترکیب کنید: مخلوط مواد خشک را به تدریج به مخلوط مواد مرطوب اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا زمانی که فقط رگه‌های آرد باقی بماند. سپس باترمیلک را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.

  6. کاپ کیک ها را بپزید: خمیر را به طور مساوی بین قالب‌های کاپ کیک تقسیم کنید. هر قالب را تا 2/3 پر کنید. سینی کاپ کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کاپ کیک ها پخته و طلایی شوند.

  7. خنک کردن و سرو: کاپ کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه در قالب خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

نکات و تنوع‌ها:

  • می‌توانید برای طعم قوی‌تر شکلات، از 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید.

  • می‌توانید به خمیر کاپ کیک 1/2 پیمانه چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده اضافه کنید.

  • می‌توانید کاپ کیک ها را با خامه فرمی، سس شکلات یا گاناش تزئین کنید.

  • می‌توانید از قالب‌های کاپ کیک با اندازه‌های مختلف استفاده کنید و زمان پخت را متناسب با آن تنظیم کنید.

  • برای تست پخت کاپ کیک ها، یک خلال دندان را در مرکز یکی از آنها فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید، کاپ کیک ها پخته شده‌اند.

کاپ کیک شکلاتی یک شیرینی خوشمزه و آسان است که می‌تواند به عنوان یک میان وعده، دسر یا برای مهمانی ها سرو شود. با کمی خلاقیت و تنوع، می‌توانید این شیرینی را به سلیقه خودتان شخصی سازی کنید و از آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jb9p2

پربیننده ترین




اخبار داغ