ترفند درست کردن ترشی آلبالو بدون سرکه | متفاوت، راحت و بینهایت خوشمزه، امتحانش کن+ویدئو
ترشی آلبالو بدون سرکه، یک ترکیب خوشمزه و آسان با استفاده از آلبالو، سبزیهای معطر، سیر، نمک و شکر است. با این روش میتوانید ترشی خوشطعمی تهیه کنید که نیازی به سرکه ندارد و طعمی منحصر به فرد دارد. مناسب برای هر فصلی از سال و یک گزینه عالی برای همراهی با غذاهای مختلف. با توجه به دستورالعمل ساده این ترشی، مطمئن باشید از تهیه آن پشیمان نخواهید شد.
کد خبر: 11810
ترشی آلبالو بدون سرکه، یک ترکیب خوشمزه و آسان با استفاده از آلبالو، سبزیهای معطر، سیر، نمک و شکر است. با این روش میتوانید ترشی خوشطعمی تهیه کنید که نیازی به سرکه ندارد و طعمی منحصر به فرد دارد. مناسب برای هر فصلی از سال و یک گزینه عالی برای همراهی با غذاهای مختلف. با توجه به دستورالعمل ساده این ترشی، مطمئن باشید از تهیه آن پشیمان نخواهید شد.
ترشی آلبالو بدون سرکه
مواد لازم:
- آلبالو: ۲ کیلو
- سبزی معطر (ریحان، نعنا، ترخون): ۲۰۰ گرم
- سیر: ۵ حبه درشت
- نمک: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
-
آمادهسازی آلبالوها:
- آلبالوها را بشویید و هستهگیری کنید.
- آلبالوهای هستهگیری شده را در کاسهای بریزید.
-
افزودن سبزی و سیر:
- سبزیها را خرد کنید.
- سیرها را نیز خرد کنید و به آلبالوها اضافه کنید.
-
افزودن نمک و شکر:
در میان اخبار
- نمک و شکر را به مخلوط آلبالو اضافه کنید.
- نیم ساعت صبر کنید تا آلبالوها آب بیندازند.
-
پر کردن شیشه:
- مخلوط را داخل شیشههای تمیز بریزید و درب آنها را محکم ببندید.
-
جوشاندن شیشهها:
- شیشهها را در قابلمهای با آب سرد قرار دهید.
- روی حرارت بگذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشد.
- بگذارید شیشهها سرد شوند و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته: این ترشی بسیار خوشطعم است و از تهیه آن پشیمان نخواهید شد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jbre2