ترفند تهیه ادویه قورمه و قیمه | با این ادویه بوی خورش تمام خونه رو بر میداره! +ویدئو
ادویه ها نقش اساسی در آشپزی ایرانی دارند و به غذاها طعمی بینظیر و دلچسب میدهند. دو نمونه از مهمترین ادویههای ایرانی، ادویه قورمه سبزی و ادویه قیمه هستند که هر کدام طعم و عطر منحصر به فرد خود را دارند
کد خبر: 10934
ادویه قورمه و قیمه: عطر و طعم اصیل ایرانی در سفره شما
ادویه ها نقش اساسی در آشپزی ایرانی دارند و به غذاها طعمی بینظیر و دلچسب میدهند. دو نمونه از مهمترین ادویههای ایرانی، ادویه قورمه سبزی و ادویه قیمه هستند که هر کدام طعم و عطر منحصر به فرد خود را دارند.
در این مقاله، به بررسی مواد لازم، طرز تهیه و نکات کلیدی مربوط به ادویه قورمه سبزی و قیمه میپردازیم تا شما بتوانید در خانه به سادگی این ادویههای خوشمزه و پرکاربرد را تهیه کنید و از طعم اصیل ایرانی در غذاهایتان لذت ببرید.
ادویه قیمه:
مواد لازم:
- دو قاشق غذاخوری پودر گل محمدی
- دو قاشق غذاخوری زردچوبه
- دو قاشق غذاخوری دارچین
- یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- مقداری جوز هندی
- یک قاشق غذاخوری پودر هل
- زعفران به دلخواه
طرز تهیه:
- تمام ادویهها را به جز زعفران در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
- مخلوط ادویهها را در تابه بدون روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. مراقب باشید که ادویهها نسوزند.
- زعفران را به صورت جداگانه دم کرده و به ادویههای تفت داده شده اضافه کنید.
- ادویه قیمه آماده است. آن را در ظرف دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.
نکات:
در میان اخبار
- برای تهیه ادویه قیمه میتوانید از ادویههای تازه کوبیده شده استفاده کنید تا عطری بینظیر داشته باشد.
- مقدار جوز هندی را میتوانید به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
- زعفران را در انتهای کار اضافه کنید تا عطر و طعم آن حفظ شود.
ادویه قورمه سبزی:
مواد لازم:
- 50 گرم گشنیز خشک
- 50 گرم جعفری خشک
- 50 گرم مرزه خشک
- 50 گرم ترخون خشک
- 50 گرم ریحون خشک
- 50 گرم شنبلیله خشک
- 50 گرم زیره سبز
- 50 گرم زردچوبه
- دو قاشق غذاخوری پودر غوره
- دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری جوز هندی
طرز تهیه:
- تمام سبزیهای خشک را به جز پودر غوره در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
- مخلوط سبزیها را در تابه بدون روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. مراقب باشید که سبزیها نسوزند.
- پودر غوره، فلفل سیاه و جوز هندی را به سبزیهای تفت داده شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
- ادویه قورمه سبزی آماده است. آن را در ظرف دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.
نکات:
- میتوانید مقدار سبزیهای خشک را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
- اگر سبزیهای تازه در دسترس دارید، میتوانید آنها را خشک کرده و سپس در تهیه ادویه قورمه سبزی استفاده کنید.
- برای عطر و طعم بهتر، میتوانید از مقداری پودر سیر و پودر موسیر نیز در ادویه قورمه سبزی استفاده کنید.
استفاده از ادویه قورمه و قیمه:
- در انتهای پخت قورمه سبزی و قیمه، به میزان دلخواه از ادویه مخصوص هر غذا اضافه کنید.
- مراقب باشید که ادویهها را زیاد اضافه نکنید، زیرا ممکن است طعم غذا را تلخ کند.
- ادویه قورمه سبزی و قیمه را میتوانید برای طعم دادن به انواع خورشتها و پلوها نیز استفاده کنید.
با استفاده از این دستورالعملها، به راحتی میتوانید ادویه قورمه سبزی و قیمه را در خانه تهیه کنید و از طعم اصیل ایرانی در غذاهایتان لذت ببرید.
نکات کلی:
- برای تهیه ادویههای قورمه سبزی و قیمه از ادویههای مرغوب و باکیفیت استفاده کنید.
- ادویهها را در ظرفهای دربسته و در جای خنک و دور از نور نگهداری کنید.
- ادویههای تازه عطر و طعم بهتری نسبت به ادویههای کهنه دارند.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jkaz2