کوبیده مرغ | کوبیده مرغ خانگی

ترفند تهیه کوبیده مرغ خانگی | بیا تا راز خوشمزگی کوبیده های رستورانی رو بهت بگم! +ویدئو

کباب کوبیده، یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی در بین مردم دارد. اما اگر به دنبال تنوع و یا جایگزینی ایده‌آل برای گوشت قرمز هستید، کباب کوبیده مرغ می‌تواند انتخابی عالی باشد. این کباب با طعمی لذیذ و بافت نرم و آبدار، به راحتی می‌تواند رقیبی سرسخت برای کباب کوبیده سنتی باشد.
کد خبر: 10858
ترفند تهیه کوبیده مرغ خانگی | بیا تا راز خوشمزگی کوبیده های رستورانی رو بهت بگم! +ویدئو

کباب کوبیده مرغ: طعمی دلچسب و جایگزینی ایده‌آل برای کباب کوبیده

کباب کوبیده، یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی در بین مردم دارد. اما اگر به دنبال تنوع و یا جایگزینی ایده‌آل برای گوشت قرمز هستید، کباب کوبیده مرغ می‌تواند انتخابی عالی باشد. این کباب با طعمی لذیذ و بافت نرم و آبدار، به راحتی می‌تواند رقیبی سرسخت برای کباب کوبیده سنتی باشد.

در این مقاله، طرز تهیه‌ی کباب کوبیده مرغ به صورت مرحله به مرحله و با نکات کاربردی، به شما آموزش داده می‌شود:

مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر):

  • سینه مرغ: 500 گرم
  • ران مرغ: 250 گرم (اختیاری)
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چای‌خوری (اختیاری)
  • کره: 25 گرم (اختیاری)

مراحل پخت:

  1. مرغ‌ها را آماده کنید: سینه و ران مرغ را به دقت بشویید و استخوان‌ها و پوست اضافی آن‌ها را جدا کنید. سپس مرغ‌ها را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید.
  2. پیاز را رنده کنید: پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
  3. مواد را مخلوط کنید: مرغ‌های خرد شده، پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  4. مخلوط را ورز دهید: مواد را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا کاملاً یکدست و چسبنده شوند. اگر مخلوط خیلی سفت بود، می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب یخ به آن اضافه کنید.
  5. سیخ‌ها را آماده کنید: سیخ‌های کباب را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
  6. مخلوط را به سیخ بکشید: مخلوط مرغ را به صورت مساوی به سیخ‌ها بکشید و به آن‌ها فرم کباب کوبیده بدهید.
  7. کباب را بپزید: کباب‌ها را روی منقل یا در تابه گریل شده با حرارت متوسط ​​بپزید. هر طرف کباب را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و طلایی شوند.
  8. کره را اضافه کنید (اختیاری): در 2 دقیقه آخر پخت، می‌توانید به هر سیخ کباب کمی کره اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری به آن‌ها بدهد.
  9. کباب را سرو کنید: کباب کوبیده مرغ را با نان، گوجه فرنگی، پیاز و مخلفات دلخواه خود سرو کنید.

نکات:

  • برای طعم بهتر کباب، می‌توانید از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید.
  • اگر ران مرغ را در مواد کباب استفاده می‌کنید، به خاطر چربی بیشتر آن، ممکن است نیاز به کمی آب یخ بیشتر برای ورز دادن مخلوط داشته باشید.
  • می‌توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید مرغ‌ها را چرخ کنید و به جای ورز دادن، آن‌ها را به طور کامل مخلوط کنید.
  • برای اینکه کباب کوبیده مرغ شما تردتر شود، می‌توانید قبل از پخت، آن‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • اگر از تابه گریل استفاده می‌کنید، قبل از قرار دادن کباب‌ها، تابه را به خوبی گرم کنید.
  • مراقب باشید که کباب‌ها را بیش از حد نپزید، زیرا خشک و سفت می‌شوند.

امیدواریم از طرز تهیه و طعم کباب کوبیده مرغ لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jkbl2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس5 ماه پیش

اما