ترفند تهیه اکبر جوجه رستورانی | با این چند روش اکبر جوجه رو به سبک رستوران ها درست کن! +ویدئو
اکبر جوجه یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که طعم بینظیر و عطر دلنشینی دارد. این غذا به دلیل روش پخت خاص و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13110
اکبر جوجه، طعم اصیل ایرانی
اکبر جوجه یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که طعم بینظیر و عطر دلنشینی دارد. این غذا به دلیل روش پخت خاص و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- یک عدد جوجه با وزن یک کیلوگرم
- آب نمک (برای شستشوی مرغ)
- دو عدد پیاز بزرگ خلالی شده
- زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
- 150 گرم کره
- یک لیوان روغن مایع
- یک لیوان آب جوش
- رب انار شیرین (یا رب انار ترش که با شکر یا نبات و آب رقیق شده باشد)
طرز تهیه:
- آمادهسازی مرغ: ابتدا مرغ را به خوبی شسته و به چند قسمت تقسیم کنید. سپس آن را در آب نمک قرار دهید تا بوی نامطبوع آن گرفته شود.
- مخلوط کردن مواد: پیاز خلالی شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا همه جای مرغ به مواد آغشته شود.
- مراحل مزه دار کردن:
- مرغ را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود.
- هر چند وقت یکبار مرغ را زیر و رو کنید تا همه قسمتهای آن به طور یکنواخت مزه دار شود.
- سرخ کردن مرغ:
- تابه مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن مایع را داغ کنید.
- تکههای مرغ را به آرامی در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
- پس از سرخ شدن، مرغها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- تفت دادن با کره و رب انار:
- در همان تابه، کره را آب کرده و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید.
- رب انار را به مرغ اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا مرغ به خوبی به رب آغشته شود و رنگ آن قرمز و براق شود.
- آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
- سرو کردن: اکبر جوجه آماده شده را با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات مهم:
- انتخاب مرغ: برای تهیه اکبر جوجه از مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- زمان مزه دار کردن: هرچه مدت زمان مزه دار کردن مرغ بیشتر باشد، طعم آن بهتر خواهد شد.
- حرارت پخت: حرارت پخت باید ملایم باشد تا مرغ به خوبی پخته شود و خشک نشود.
- مقدار رب انار: مقدار رب انار را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
- اضافه کردن پیاز داغ: برای تزیین و طعم بهتر، میتوانید پیاز داغ به اکبر جوجه اضافه کنید.
نکات تکمیلی:
در میان اخبار
- برای طعمدار کردن بیشتر مرغ میتوانید از ادویههای دیگری مانند دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.
- برای تهیه اکبر جوجه مجلسی میتوانید از زعفران بیشتری استفاده کرده و آن را با خلال بادام یا پسته تزیین کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک اکبر جوجه خوشمزه و اصیل ایرانی را در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jokp3