ساندویچ پیتزایی | درست کردن ساندویچ پیتزایی

ترفند درست کردن ساندویچ پیتزایی | این غذا یه شام کامل و خوشمزه حتی برای مهمونی‌هاست+ویدئو

در این مقاله، طرز تهیه یک ساندویچ پیتزایی خانگی ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 3858
ترفند درست کردن ساندویچ پیتزایی | این غذا یه شام کامل و خوشمزه حتی برای مهمونی‌هاست+ویدئو

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فود در سراسر جهان است. این غذای خوشمزه را می‌توان به راحتی در خانه نیز تهیه کرد. در این مقاله، طرز تهیه یک ساندویچ پیتزایی خانگی ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • آرد فانتزی یا نول قوی: ۵۰۰ گرم (۳ و نیم پیمانه)
  • نمک: ۱۰ گرم (۳ قاشق چایخوری)
  • شکر: ۱۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری سرخالی)
  • پونه کوهی خشک: ۱ قاشق غذاخوری پر
  • خمیرمایه: ۱۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
  • کره نرم: ۲۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چایخوری)
  • ماست (ترجیحا پرچرب): ۵۰ گرم (۲ و نیم قاشق غذاخوری)
  • آب: ۲۵۰ گرم (۱ و ۱/۴ پیمانه)

مواد میانی دلخواه

  • سس گوجه فرنگی
  • پنیر پیتزا
  • سایر مواد دلخواه مانند: سوسیس، کالباس، قارچ، فلفل دلمه‌ای، ذرت، زیتون، گوجه گیلاسی و غیره

طرز تهیه

  1. تمام مواد خشک (آرد، نمک، شکر، پونه، خمیرمایه) را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. ماست و آب را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
  3. خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر لطیف و یکدست حاصل شود.
  4. خمیر را در یک کاسه چرب قرار دهید و روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید.
  5. خمیر را در یک محیط گرم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  6. بعد از استراحت، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  7. هر قسمت از خمیر را به شکل یک مستطیل باز کنید.
  8. سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.
  9. مواد میانی دلخواه خود را روی سس گوجه فرنگی بچینید.
  10. خمیر را رول کنید.
  11. رول خمیر را به شکل یک دایره برش دهید.
  12. برش‌های خمیر را در سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید.
  13. سینی فر را به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خمیرها کمی پف کنند.
  14. روی خمیرها را با سس گوجه فرنگی یا شیر رومال کنید.
  15. در صورت دلخواه، روی خمیرها پنیر پیتزا و فلفل دلمه‌ای بپاشید.
  16. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  17. خمیرها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
  18. پس از پخت، ساندویچ پیتزا را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  19. ساندویچ پیتزای خوشمزه شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • برای داشتن یک خمیر لطیف، باید آن را به خوبی ورز دهید.
  • اگر خمیر شما سفت بود، می‌توانید به آن کمی آب اضافه کنید.
  • اگر خمیر شما شل بود، می‌توانید به آن کمی آرد اضافه کنید.
  • برای اینکه خمیر شما به خوبی پف کند، باید آن را در محیطی گرم و مرطوب قرار دهید.
  • برای اینکه ساندویچ پیتزای شما ترد شود، باید آن را در دمای بالا و به مدت مناسب بپزید.

مواد میانی دلخواه

برای تهیه ساندویچ پیتزا، می‌توانید از هر نوع مواد میانی دلخواه خود استفاده کنید. برخی از مواد میانی محبوب برای ساندویچ پیتزا عبارتند از:

  • سوسیس
  • کالباس
  • قارچ
  • فلفل دلمه‌ای
  • ذرت
  • زیتون
  • گوجه گیلاسی

همچنین می‌توانید از سبزیجات خشک مانند زیتون، گوجه خشک، قارچ خشک و غیره نیز در تهیه ساندویچ پیتزا استفاده کنید.

آیا شما هم از طرفداران ساندویچ پیتزایی هستید؟

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jpgk4

پربیننده ترین




اخبار داغ