ترفند درست کردن کدوی شکم پر با محشی کوسا | کدو رو یه بار اینجوری درست کنی عاشقش میشی+ویدئو
محشی کوسا یا کدوی شکم پر، یک غذای خوشمزه و سنتی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه، از جمله ایران، طبخ میشود. این غذا از مواد ساده و در دسترس تهیه میشود و تهیه آن نسبتا آسان است.
مواد لازم
- دو کیلو و نیم کدو
- ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲ و نیم پیمانه برنج
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۱ عدد گوجه بزرگ
- کمی جعفری
- یک یا دو حبه سیر
- ادویه ها ( نمک، یک قاشق مربا خوری ادویه میکس عربی، ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه، گشنیز پودر، نصف قاشق مربا خوری فلفل قرمز و سیاه )
- ۳ قاشق غذا خوری روغن نباتی
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. کدوها را بشویید و خشک کنید. ۲. یک چاقوی تیز را داخل کدوها فرو کنید و یک سوراخ بزرگ ایجاد کنید. ۳. گوشت چرخ کرده، برنج، پیاز رنده شده، گوجه رنده شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، ادویه ها و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید. ۴. مواد را داخل کدوها پر کنید. ۵. ته قابلمه را کمی روغن بریزید و کدوها را داخل قابلمه بچینید. ۶. رب گوجه، رب تمر هندی یا آب لیمو ترش، نعناع خشک، سیر رنده شده، ادویه ها و نمک را داخل قابلمه بریزید. ۷. به اندازه ای آب بریزید که روی کدوها را فقط بگیرد. ۸. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا کدوها بپزند. ۹. بعد از حدود ۱:۳۰ ساعت، کدوها پخته میشوند. ۱۰. کدوها را از قابلمه خارج کنید و با سس و یا به تنهایی سرو کنید.
نکات
- برای اینکه کدوها ترد بمانند، بهتر است که در قابلمه را نگذارید.
- میتوانید از رب انار، رب تمر هندی یا آب لیمو ترش برای ترش کردن سس استفاده کنید.
- میتوانید از ادویههای دلخواهتان برای طعم دار کردن سس استفاده کنید.