اکلیل خوراکی | تهیه اکلیل خوراکی

ترفند تهیه اکلیل خوراکی | تنها با دو قلم مواد خودت این خوراکی خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

اکلیل، گیاهی معطر و پرخاصیت است که علاوه بر طعم و عطر بی‌نظیر، زیبایی خاصی نیز به غذاها و سالادها می‌بخشد. اکلیل خوراکی تزئینی، نوعی از اکلیل است که به طور خاص برای تزئین غذاها و دسرها استفاده می‌شود و می‌تواند ظاهری زیبا و چشم‌نواز به سفره شما ببخشد
کد خبر: 9861
ترفند تهیه اکلیل خوراکی | تنها با دو قلم مواد خودت این خوراکی خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

اکلیل خوراکی تزئینی: زیبایی و طعمی بی‌نظیر برای سفره شما

اکلیل، گیاهی معطر و پرخاصیت است که علاوه بر طعم و عطر بی‌نظیر، زیبایی خاصی نیز به غذاها و سالادها می‌بخشد. اکلیل خوراکی تزئینی، نوعی از اکلیل است که به طور خاص برای تزئین غذاها و دسرها استفاده می‌شود و می‌تواند ظاهری زیبا و چشم‌نواز به سفره شما ببخشد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه اکلیل خوراکی تزئینی به دو روش ساده و کاربردی را آموزش می‌دهیم:

روش اول: تهیه اکلیل خوراکی تزئینی با رنگ طبیعی

مواد لازم:

  • شاخه‌های تازه اکلیل
  • آب
  • سرکه سفید
  • رنگ خوراکی طبیعی (مانند زعفران، پودر لبو، پودر تمشک)

مراحل پخت:

  1. شاخه‌های تازه اکلیل را به آرامی از بوته‌ها جدا کنید.
  2. برگ‌های اکلیل را از ساقه‌ها جدا کنید و به خوبی بشویید.
  3. در یک قابلمه کوچک، آب و سرکه سفید را به نسبت مساوی مخلوط کنید.
  4. محلول را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
  5. پس از اینکه آب به جوش آمد، برگ‌های اکلیل را به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه در محلول آب و سرکه بجوشانید.
  6. برگ‌های اکلیل را از محلول خارج کنید و در یک سبد یا پارچه تمیز پهن کنید تا کمی خشک شوند.
  7. در یک کاسه کوچک، رنگ خوراکی طبیعی مورد نظر خود را با مقداری آب مخلوط کنید تا محلولی رقیق به دست آید.
  8. برگ‌های اکلیل را با استفاده از یک قلم مو به آرامی در محلول رنگ خوراکی فرو ببرید.
  9. برگ‌های اکلیل را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید و بگذارید تا به طور کامل خشک شوند.
  10. پس از اینکه اکلیل به طور کامل خشک شد، آن را در یک ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه اکلیل شما رنگ بهتری داشته باشد، از رنگ خوراکی باکیفیت استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از چند رنگ خوراکی مختلف برای تهیه اکلیل تزئینی استفاده کنید.
  • برای اینکه اکلیل شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از برگ‌های اکلیل تازه استفاده کنید.

روش دوم: تهیه اکلیل خوراکی تزئینی با رنگ پودری

مواد لازم:

  • اکلیل خشک
  • رنگ پودری خوراکی (مانند رنگ پودری طلایی، نقره‌ای، مسی)

مراحل پخت:

  1. اکلیل خشک را در آسیاب برقی بریزید و به خوبی آسیاب کنید تا پودر اکلیل یکدست و نرمی به دست آید.
  2. پودر اکلیل را در یک کاسه کوچک بریزید.
  3. رنگ پودری خوراکی مورد نظر خود را به تدریج به پودر اکلیل اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا رنگ به طور یکنواخت روی پودر اکلیل پخش شود.
  4. پودر اکلیل رنگی را در یک ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه اکلیل شما رنگ بهتری داشته باشد، از رنگ پودری خوراکی باکیفیت استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از چند رنگ پودری مختلف برای تهیه اکلیل تزئینی استفاده کنید.
  • برای اینکه اکلیل شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از اکلیل خشک باکیفیت و مرغوب استفاده کنید.

با استفاده از این دو روش ساده، می‌توانید در منزل خود اکلیل خوراکی تزئینی با رنگ‌های زیبا و متنوع تهیه کنید و از زیبایی و طعم بی‌نظیر آن برای تزئین غذاها و دسرهای خود استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو: @setayeshshahbazi12




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mbqw2

پربیننده ترین




اخبار داغ