ترفند تهیه شاورما مرغ خانگی | اگه فر داری درستش کن که از بیرونی ها هم خوشمزهتر میشه! +ویدئو
شاورما مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که به سادگی میتوانید آن را در خانه با فر تهیه کنید. این غذا از مرغ طعمدار شده با ادویهها و پخته شده به صورت عمودی تشکیل شده است که سپس برشهای نازک آن سرو میشود.
کد خبر: 11913
شاورما مرغ خانگی با فر
شاورما مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که به سادگی میتوانید آن را در خانه با فر تهیه کنید. این غذا از مرغ طعمدار شده با ادویهها و پخته شده به صورت عمودی تشکیل شده است که سپس برشهای نازک آن سرو میشود.
در اینجا دستور پخت شاورما مرغ خانگی با فر را برای شما آوردهایم:
مواد لازم:
- ۱ کیلوگرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری سماق
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نان پیتا
- سس تاهینی
- سالاد کلم
- پیاز ترشی
- خیارشور
در میان اخبار
طرز تهیه:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، مرغ را با روغن زیتون، آبلیمو، پودر سیر، سماق، زیره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
- مرغ را به طور یکنواخت در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید.
- مرغ را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا پخته و طلایی شود.
- مرغ را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
- مرغ را به صورت ورقههای نازک برش دهید.
- نان پیتا را گرم کنید و سس تاهینی را روی آن بمالید.
- مرغ، سالاد کلم، پیاز ترشی و خیارشور را روی نان بریزید و سرو کنید.
نکات:
- برای طعم قویتر، میتوانید مرغ را به مدت 30 دقیقه قبل از پخت در مخلوط ماست و ادویهها مرینیت کنید.
- میتوانید از ران مرغ به جای سینه مرغ استفاده کنید، اما زمان پخت ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.
- اگر سس تاهینی ندارید، میتوانید از ماست یونانی مخلوط با کمی آبلیمو، tahini، سیر و نمک استفاده کنید.
- میتوانید از سبزیجات دلخواه خود مانند گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ای در ساندویچ خود استفاده کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mglj4