ترفند تهیه چایی آلبالو | دیگه برای مهمونی ها چایی ساده نیار! +ویدئو
چای آلبالو، نوشیدنی خنک و دلچسبی است که با عطر و طعم بینظیر آلبالو، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان میباشد. این نوشیدنی به سادگی و در زمانی کوتاه با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا یا یک میان وعده سالم و مقوی سرو شود.
کد خبر: 11585
چای آلبالو: طعمی بهشتی از آلبالو در فنجان شما!
چای آلبالو، نوشیدنی خنک و دلچسبی است که با عطر و طعم بینظیر آلبالو، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان میباشد. این نوشیدنی به سادگی و در زمانی کوتاه با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا یا یک میان وعده سالم و مقوی سرو شود.
در این مقاله، طرز تهیه چای آلبالو به دو روش سنتی و ساده را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم (برای 4 نفر):
روش اول:
- آلبالو: 1 پیمانه
- آب: 2 لیوان
- نبات: به مقدار دلخواه
روش دوم:
در میان اخبار
- آلبالو: 1 پیمانه
- آب: 2 لیوان
- شکر: به مقدار دلخواه
- زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
روش اول (چای آلبالو با نبات):
- آلبالوها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید.
- نبات را به دلخواه به صورت تکهای یا پودر شده به آلبالوها اضافه کنید.
- تا نصف قوری آب بریزید.
- قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا آلبالوها به جوش بیایند.
- بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر چای آلبالو را دم بکشید.
- با استفاده از گوشتکوب، آلبالوها را کمی له کنید تا طعم و رنگ بیشتری به چای بدهند.
- در صورت تمایل میتوانید کف روی قوری را جمع کنید.
- چای آلبالو را از صافی عبور دهید و در فنجانهای مورد نظر بریزید.
- از طعم گوارا و خنک چای آلبالو لذت ببرید!
روش دوم (چای آلبالو با شکر و زعفران):
- آلبالوها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید.
- شکر و زعفران دم کرده را به دلخواه به آلبالوها اضافه کنید.
- تا نصف قوری آب بریزید.
- قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا آلبالوها به جوش بیایند.
- بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر چای آلبالو را دم بکشید.
- با استفاده از گوشتکوب، آلبالوها را کمی له کنید تا طعم و رنگ بیشتری به چای بدهند.
- در صورت تمایل میتوانید کف روی قوری را جمع کنید.
- چای آلبالو را از صافی عبور دهید و در فنجانهای مورد نظر بریزید.
- از طعم گوارا و خنک چای آلبالو لذت ببرید!
نکات:
- میتوانید از آلبالوهای تازه یا منجمد در تهیه چای آلبالو استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از انواع مختلف نبات مانند نبات چوبی، نبات شاخهای یا نبات پودر شده استفاده کنید.
- مقدار شکر و زعفران را میتوانید به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
- چای آلبالو را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
- میتوانید چای آلبالو را با یخ، نعنا یا لیمو ترش سرو کنید تا طعم آن دلچسبتر شود.
نوش جان!
امیدواریم از این دستور تهیه چای آلبالو لذت برده باشید و بتوانید با این روش، یک نوشیدنی خنک و گوارا را در روزهای گرم تابستان برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mgqb4